ΙράνΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΙσλαμικό ΚράτοςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

ΣΥΡΙΖΑ: Ο κ. Μητσοτάκης έχει αναλάβει το ρόλο του εκπροσώπου του ΔΝΤ

ΣΥΡΙΖΑ: Ο κ. Μητσοτάκης έχει αναλάβει το ρόλο του εκπροσώπου του ΔΝΤ
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Το ρόλο του γραφείου τύπου του ΔΝΤ έχει επιλέξει, σύμφωνα με τον ΣΥΡΙΖΑ, ο Κυριάκος Μητσοτάκης, με αφορμή την επίθεση που εξαπέλυσε κατά της κυβέρνησης αναφορικά με το σχέδιο νόμου για τα Πανεπιστήμια.

«Οι δηλώσεις του Κυριάκου Μητσοτάκη σχετικά με το νομοσχέδιο για την τριτοβάθμια εκπαίδευση καταδεικνύουν πως ο επικεφαλής της ΝΔ έχει επιλέξει τον ρόλο του γραφείου τύπου του ΔΝΤ» αναφέρει συγκεκριμένα σε ανακοίνωσή του το γραφείο τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, σημειώνοντας πως «αναλαμβάνοντας τον ρόλο του εκπροσώπου του Ταμείου, ο Κυρ. Μητσοτάκης δεν δίστασε να αποκαλέσει “οπισθοδρόμηση” τον εκδημοκρατισμό των πανεπιστημίων, όπως και την απαλλαγή των μεταπτυχιακών φοιτητών από τα δίδακτρα».

«Πίσω από το μίσος του Κυριάκου Μητσοτάκη για το δημόσιο πανεπιστήμιο κρύβεται η αγωνιώδης προσπάθεια του να προωθήσει τα ιδιωτικά συμφέροντα στον χώρο της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης» υπογραμμίζει ο ΣΥΡΙΖΑ και συνεχίζει: «Σε κάθε περίπτωση, είναι θλιβερό για τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης να πουλάει τα ξέφτια της Μ. Θάτσερ ως όραμα για το πανεπιστήμιο. Η γνώση και η επιστήμη είναι κοινωνικά αγαθά, όχι εμπορεύματα για τα πανέρια», καταλήγει ο ΣΥΡΙΖΑ.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

ΕΛ.Α.Σ.: Ο θρασύτατος αρχιερέας της διαφθοράς Μητσοτάκης παριστάνει τον «εκσυγχρονιστή», αλλά και τον «τιμωρό» των γαλάζιων ακρίδων

Ο Αλέξης Τσίπρας εξευτέλισε το «μητσοτακικό» ψευτοδίλημμα: Ποια «σταθερότητα»; Αυτό που ζούμε σήμερα είναι στασιμότητα και διαφθορά!

Ο… «δίχως δίπλωμα» Αλέξης Τσίπρας συνέθλιψε τον «κακοποιητή της δημοκρατίας» Μητσοτάκη

Νίκος Δένδιας για ελληνοτουρκικά: Κανένας δεν έχει τη δυνατότητα να εκδίδει πιστοποιητικά πατριωτισμού – Τι είπε για τον Σαμαρά

Αναταράξεις στο Μαξίμου από τις δυο παραιτήσεις γενικών γραμματέων με φόντο το σκάνδαλο των πολεοδομιών

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr
Διαβάστε ακόμα...
Υδρίτες Μεθανίου: Στην ελληνική ΑΟΖ τα μεγαλύτερα αποθέματα στην Ευρώπη
​Οι υδρίτες μεθανίου, γνωστοί και ως μεθανυδρίτες ή κλειθρίτες, είναι στερεές κρυσταλλικές δομές που σχηματίζονται...