ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αγρίνιο, Απόπειρα Αυτοκτονίας, Αστυνομία, ΕΚΑΒ | Eθνικό Κέντρο Άμεσης Βοήθειας, Πυροσβεστική Υπηρεσία,


















































Ξένες πολιτοφυλακές σε σημεία ελέγχου στην Τεχεράνη
Βόρεια Κορέα: Αυτόματη εξαπόλυση πυρηνικής επίθεσης σε περίπτωση δολοφονίας του Κιμ
Τύμβος Καστά: Ο Μιχάλης Λεφαντζής έδειξε στη Λίνα Μενδώνη το έργο στο μνημείο - Στις αρχές του 2028 η απόδοση
«Η νίκη προϋποθέτει θυσία» - Αυτό ζήτησε ο Αλέξης Τσίπρας, αυτό ζητάνε οι Έλληνες
Θανατηφόρος Χανταϊός στο Ισραήλ από την Ανατολική Ευρώπη
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Σοκαρισμένη είναι η μικρή κοινωνία του Αγίου Κωνσταντίνου στο Αγρίνιο από την απόπειρα ενός 67χρονου να αυτοπυρποληθεί.
Το περιστατικό σημειώθηκε γύρω στις 10:00 το πρωί έξω από κατοικία στο δρόμο επί της οδού Σαλαμίνας κι αφού πρώτα ο άνδρας περιλούστηκε με βενζίνη.
Ο ίδιος έγινε αντιληπτός από περίοικους, ενώ μία γειτόνισσα έσπευσε να τον εμποδίσει, σβήνοντας τη φωτιά με λάστιχο από την αυλή της.
Οι υπόλοιποι γείτονες, όταν κατάλαβαν τι συνέβη, ενημέρωσαν άμεσα το τόσο το ΕΚΑΒ και την αστυνομία, όσο και την Πυροσβεστική που έσπευσε στο σημείο με δύο οχήματα και πέντε άνδρες.
Ο 67χρονος άνδρας νοσηλεύεται, με σοβαρά εγκαύματα, στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Νοσοκομείου Αγρινίου, ενώ σύμφωνα με το agrinionews.gr για την υπόθεση διενεργείται προανάκριση από την Πυροσβεστική.























































