ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Η Αστυνομία της Νέας Υόρκης «άδειασε» τον Μαμντάνι για το ταξίδι της γυναίκας του στη Μέση Ανατολή
Προειδοποίηση Τραμπ προς Ιράν για σοβαρές συνέπειες: «Ελέγχουμε πλήρως τα Στενά του Ορμούζ»
Τραγωδία στην Κίμωλο: Νεκρός 17χρονος ενώ έκανε μπάνιο στο σπίτι που διέμενε
Δούναβης: Βρέθηκαν σκελετοί Γερμανών στρατιωτών του 1945 πάνω σε μοτοσικλέτα
Ρωσία: Κινέζοι εργάτες υποχρέωσαν τις Δυνάμεις Ασφαλείας σε υποχώρηση
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Έτοιμο είναι το Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης να προχωρήσει όλο το πακέτο αδειοδότησης των τηλεοπτικών καναλιών, καθώς μένουν πλέον μόνο τα τυπικά από το υπουργείο Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης για τον αριθμό, τον χαρακτήρα τους και το ζήτημα του τιμήματος.
Σύμφωνα με πληροφόρηση του Ραδιοτηλεοπτικού, όπως μεταδίδει ο Χρήστος Ξανθάκης στο newpost, είτε στο πολυνομοσχέδιο που θα καταθέσει το υπουργείο, είτε σε ειδική τροπολογία θα περιλαμβάνεται και διάταξη για το είδος των τηλεοπτικών αδειών, προκειμένου να καλυφθεί το νομοθετικό κενό.
Αυτός είναι ίσως και ο λόγος που έως τώρα το υπουργείο δεν έχει αποστείλει τις απαντήσεις στα σχετικά ερωτήματα για τις άδειες.
Σημειώνεται ότι οι πάγοι μεταξύ του ΕΣΡ και του υπουργείου έχουν λιώσει, τουλάχιστον έως έναν βαθμό, καθώς έχουν αποκατασταθεί οι δίαυλοι επικοινωνίας.
Παράλληλα, αξίζει να αναφέρουμε πως έχει ενημερωθεί το υπουργείου για κάποιες παρατηρήσεις του ΕΣΡ επί του νόμου, που αφορούν διευκρινίσεις ή νομοτεχνικές βελτιώσεις.























































