ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Το BLUE CARRIER 2 καίγεται στο Αιγαίο Πέλαγος στις Κυκλάδες
Νετανιάχου: Ο Ερντογάν είναι τύραννος, απειλεί την Ελλάδα, κατέχει τη βόρεια Κύπρο - Ισραηλινή Πρεσβεία Αθήνα: «Η ασφάλεια, η σταθερότητα
Τα στελθ υποβρύχια του Ισραήλ με πυραύλους «Πόπαϊ Τέρμπο» βεληνεκούς 1.500 χιλιομέτρων
Δημοσκόπηση Metron: ΝΔ 25,1%, ΕΛΑΣ 13,1%, ΠΑΣΟΚ 10,5% - Σε λάθος πορεία η χώρα λένε 2 στους 3
Τραμπ σε Σι: Εσείς έχετε χιλιάδες χρόνια ιστορίας, εμείς είμαστε οι κληρονόμοι της Αθήνας, της Σπάρτης, της Ρώμης και της
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Εντολή για προκαταρκτική εξέταση με το ερώτημα της παράβασης του άρθρου 187 του Ποινικού Κώδικα περί διασποράς ψευδών ειδήσεων έδωσε το μεσημέρι ο Εισαγγελέας Πλημμελειοδικών Μυτιλήνης.
Όπως μεταδίδει το ΑΜΠΕ, η προκαταρκτική εξέταση αφορά τις φήμες για επικείμενο μεγάλο σεισμό, έπειτα από δηλώσεις σεισμολόγων σε τηλεοπτικούς σταθμούς τις τελευταίες μέρες.
Οι φήμες προκάλεσαν πανικό που μάλιστα το μεσημέρι της Τετάρτης «έβγαλε» στους δρόμους, τις πλατείες και τα πάρκα κατοίκους του Πλωμαρίου, των χωριών της Γέρας και άλλων περιοχών της Λέσβου.
Παρέμβαση της Εισαγγελέως του Αρείου Πάγου είχε ζητήσει το υπουργείο Υποδομών, προκειμένου να περιοριστούν οι φήμες που βλάπτουν την τοπική κοινωνία.
Ανακοινώσεις εξέδωσαν επίσης το Συντονιστικό όργανο της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου για την αντιμετώπιση της σεισμικής κρίσης αλλά και ο Δήμος Λέσβου.
Ο υπουργός Υποδομών Χρήστος Σπίρτζης σε επιστολή του προς την Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου έκανε λόγο για ατεκμηρίωτες, αβάσιμες και ανακριβείς δημόσιες δηλώσεις και εκτιμήσεις ατόμων που επικαλούνται την επιστημονική τους ιδιότητα σε σχέση με τον σεισμό της 12/6/2017 που έπληξε τη Λέσβο, ενώ καλούσε «τους πάντες … να σεβαστούν επιτέλους τον πόνο και την καθημερινή αγωνία των ανθρώπων, ιδιαίτερα της Λέσβου και να σταματήσουν να τους δημιουργούν αδικαιολόγητο πανικό και αναστάτωση».























































