Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

ΝΔ: Τη Δευτέρα ο Καμμένος θα απολογηθεί στη Βουλή

ΝΔ: Τη Δευτέρα ο Καμμένος θα απολογηθεί στη Βουλή
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Νέα Δημοκρατία, Πάνος Καμμένος,

“Τη Δευτέρα είναι υποχρεωμένος να απολογηθεί για όλα αυτά στη Βουλή» αναφέρει η Νέα Δημοκρατία για τον υπουργο Εθνικής Άμυνας, Πάνο Καμμένο, αναφορικά με την πολύκροτη υπόθεση.

“Οι νέες αποκαλύψεις για πολλαπλές τηλεφωνικές επικοινωνίες μεταξύ του Υπουργού Εθνικής Άμυνας κ. Πάνου Καμμένου και του ισοβίτη για ναρκωτικά Γιαννουσάκη σε διάστημα λίγων ημέρων, εκθέτουν ακόμη περισσότερο τόσο τον ίδιο όσο και την Κυβέρνηση συνολικά που τον στηρίζει” αναφέρει.

“Για τη σκανδαλώδη συμπεριφορά του οι πολίτες αναμένουν απαντήσεις από τον συνήθως λαλίστατο κ. Καμμένο ο οποίος μέχρι τώρα έχει επιλέξει το δρόμο της σιωπής” καταλήγει στην ανακοίνωσή της η ΝΔ.

Η επόμενη σκηνή της πολιτικοεπιχειρηματικής σύρραξης αναμένεται πάντως να γυριστεί τη Δευτέρα, όταν ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, Πάνος Καμμένος αναμένεται να δώσει απαντήσεις στη Βουλή σε ερώτηση του Άδωνι Γεωργιάδη.

Ο υπουργός Άμυνας έχει επιλέξει να κρατήσει κλειστά τα χαρτιά του, ωστόσο την ίδια ώρα πληροφορίες του TRIBUNE αναφέρουν πως η συζήτηση της Δευτέρα θα είναι κάτι παραπάνω από εκρηκτική, καθώς ο κ. Καμμένος ετοιμάζεται να εξαπολύσει «βόμβες» μέσα από την αίθουσα του Κοινοβουλίου σε πανελλαδική μετάδοση.

Διαβάστε εδώ όλο το παρασκήνιο της εκρηκτικής σύγκρουσης

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Δημοσκόπηση GPO: Δυο στους τρεις θέλουν αλλαγή κυβέρνησης – Απέναντι στη ΝΔ οι πολίτες για ακρίβεια, Τέμπη, υποκλοπές

Antonis Samaras, Former Prime Minister of Greece: “Permanent Stationing of Greek and Allied Forces in Cyprus” – The former PM urges Greece to immediately bring the protection of Christian-GreekOrthodox populations in Syria to the EU agenda

Νέα επίθεση Σαμαρά σε κυβέρνηση Μητσοτάκη: Η μεγάλη εθνική απειλή είναι η Τουρκία

Κατώτατος μισθός: Στα 920 ευρώ μεικτά, με αύξηση 1,3 ευρώ την ημέρα, εν μέσω σαρωτικής ακρίβειας

«Μέτωπο» Δούκα-Χριστοδουλάκη στο ΠΑΣΟΚ: «Όχι» σε συγκυβέρνηση με τη ΝΔ

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr
Διαβάστε ακόμα...
Υδρίτες Μεθανίου: Στην ελληνική ΑΟΖ τα μεγαλύτερα αποθέματα στην Ευρώπη
​Οι υδρίτες μεθανίου, γνωστοί και ως μεθανυδρίτες ή κλειθρίτες, είναι στερεές κρυσταλλικές δομές που σχηματίζονται...