Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Εκτός ελέγχου ο “πόλεμος” για το Noor1 – Τη Δευτέρα ο Καμμένος ανοίγει τα χαρτιά του

Εκτός ελέγχου ο “πόλεμος” για το Noor1 – Τη Δευτέρα ο Καμμένος ανοίγει τα χαρτιά του
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Στα ύψη το θερμόμετρο για την υπόθεση του “Νοοr 1” και των συνομιλιών του Πάνου Καμμένου, με την κυβέρνηση να καταλογίζει στη Νέα Δημοκρατία προσχηματική στοχοποίηση του υπουργού Άμυνας για την εξυπηρέτηση αλλότριων συμφερόντων που σχετίζονται με την πολύκροτη υπόθεση του ναρκοπλοίου και τη ΝΔ από την πλευρά της να απαντά ότι “ο κ. Τσίπρας καλύπτει Καμμένο”.

Την ίδια στιγμή κυβερνητικός αξιωματούχος μιλώντας χθες το βράδυ στο ΑΠΕ-ΜΠΕ σημείωσε ότι είναι προφανές ότι η ΝΔ επέλεξε να αποσυρθεί από το πολιτικό σκηνικό, υπογραμμίζοντας: «Δύο ημέρες ρωτάμε. Ποιος είναι ο εντολέας της και τελικά ανέλαβε άλλος να απαντήσει εξ ονόματος της»…

Κυβερνητικοί αξιωματούχοι εκτιμούν πως ο Κυριάκος Μητσοτάκης λόγω δικών του πολιτικών αγκυλώσεων έχει εγκλωβιστεί στην υπεράσπιση επιχειρηματικών συμφερόντων που φέρονται να εμπλέκονται με την υπόθεση του πλοίου με τους δύο τόνους ηρωΐνης.

Η επόμενη σκηνή της πολιτικοεπιχειρηματικής σύρραξης αναμένεται πάντως να γυριστεί τη Δευτέρα, όταν ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, Πάνος Καμμένος αναμένεται να δώσει απαντήσεις στη Βουλή σε ερώτηση του Άδωνι Γεωργιάδη.

Πάντως, αξίζει να σημειωθεί πως από τη ΝΔ επιχειρούν σταδιακά να απομακρύνουν τη συζήτηση από την υπόθεση του ναρκοπλοίου και των συνομιλιών Καμμένου, τονίζοντας ότι “υπάρχει συνολικά θέμα Καμμένου” και διευρύνοντας τις εγκλήσεις κατά του υπουργού και σε άλλα πεδία, ενώ μέχρι στιγμής η ΝΔ δεν έχει “σηκώσει” το γάντι στην πρόκληση του Μεγάρου Μαξίμου να καταθέσει πρόταση μομφής.

Ο υπουργός Άμυνας έχει επιλέξει να κρατήσει κλειστά τα χαρτιά του, ωστόσο την ίδια ώρα πληροφορίες του TRIBUNE αναφέρουν πως η συζήτηση της Δευτέρα θα είναι κάτι παραπάνω από εκρηκτική, καθώς ο κ. Καμμένος ετοιμάζεται να εξαπολύσει “βόμβες” μέσα από την αίθουσα του Κοινοβουλίου σε πανελλαδική μετάδοση.

Χθες πάντως, για μία ακόμη ημέρα η σύγκρουση με ανακοινώσεις και πολύ σκληρές εκφράσεις ήταν σφοδρή, με το Μέγαρο Μαξίμου να επιμένει στην αξίωσή του από τη ΝΔ να πει “ονόματα”, σχολιάζοντας σκωπτικά την επίθεση της ΝΔ στην κυβέρνηση για τον Πάνο Καμμένο και καταλογίζοντας στην αξιωματική αντιπολίτευση “υλοποίηση της εντολής στοχοποίησης” του υπουργού Εθνικής Άμυνας.

Στην ανακοίνωση του Μεγάρου Μαξίμου, σημειώνεται: «258 λέξεις ανακοίνωση και ούτε ένα όνομα. Άλλα λόγια να ξεχνιόμαστε. Όσο, όμως, η ΝΔ επιμένει στην υλοποίηση της εντολής πολιτικής στοχοποίησης Καμμένου, μην τολμώντας να φανερώσει τον εντολέα της, τόσο εκτίθεται και απαξιώνεται στα μάτια της εμβρόντητης κοινής γνώμης. Να θυμούνται όμως στη ΝΔ ότι “ουδέν κρυπτόν υπό τον ήλιο”».

Σημειωτέον ότι νωρίτερα, η αξιωματική αντιπολίτευση υπογράμμιζε πως “είναι πλέον σαφές σε όλους ότι η παρέα του Μαξίμου, προκειμένου να κρατήσει τις καρέκλες της ανέχεται και επικροτεί τις μεθοδεύσεις του κ. Καμμένου, το ήθος και το ύφος που συνοδεύει τη δημόσια παρουσία του”.

Μάλιστα, η ΝΔ κατηγόρησε την κυβέρνηση ότι “έφτασε στο έσχατο σημείο αθλιότητας να αφήνει χυδαίους και αδιανόητους υπαινιγμούς για να δικαιολογήσει τις έκνομες συμπεριφορές της»”.

“Όλοι οι πολίτες αναρωτιούνται πώς είναι δυνατόν ο ίδιος ο υπουργός Άμυνας της χώρας να παραβιάζει συστηματικά τους στρατιωτικούς κανονισμούς και τους νόμους; Πώς είναι δυνατόν να προκαλεί με τη χυδαιότητα της συμπεριφοράς του και των μηνυμάτων του μέσα από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης; Πώς είναι δυνατόν να παρεμβαίνει εν ψυχρώ σε δικαστικές υποθέσεις συνομιλώντας με ισοβίτες στη φυλακή, κατάδικους για εμπόριο ναρκωτικών”, διερωτάτο η Ν.Δ

Για σκευωρία κάνει λόγο ο Μαρινάκης

Για «σκευωρία» σε βάρος του κάνει λόγο ο εφοπλιστής Βαγγέλης Μαρινάκης. Με δήλωσή του, στην οποία τονίζει ότι δεν εκβιάζεται ούτε εκβιάζει, αναφέρει τα εξής:

«Τα όρια της υπομονής εξαντλήθηκαν. Οι διαστάσεις της εις βάρος μου μεθοδευμένης, κατά τρόπο κυνικά ωμό, σκευωρίας, καθημερινά μεγεθύνονται από όσα βλέπουν το φως της δημοσιότητας.

Αποκαλύπτονται οι συντελεστές και η ευτέλεια των μεθόδων τους. Η μικρότητα που τις χαρακτηρίζει και η σκοπιμότητα την οποία υπηρετούν.

Ποτέ δεν αναζήτησα την εύνοια κυβερνητικών ή άλλων παραγόντων και για κανέναν λόγο. Δραστηριοποιούμαι διεθνώς στον τομέα της Ναυτιλίας και ουδέποτε συνδέθηκα με αναθέσεις έργων που καλύπτονται από τις δημόσιες επενδύσεις, ούτε ωφελήθηκα από την παραχώρηση οποιασδήποτε πλουτοπαραγωγικής πηγής της χώρας.

Η εναντίον μου σκευωρία μεθοδεύτηκε συστηματικά για να αξιοποιηθεί δημόσια την κατάλληλη στιγμή προς τον σκοπό να εκβιαστώ και να παραμερίσω, για να αλωθεί ο ευαίσθητος χώρος του Τύπου και της Ενημέρωσης.

Εκ των βασικών οργανωτών, ο υπουργός Εθνικής Άμυνας. Πρόθυμο όργανο ένας επίορκος λιμενικός, που καταχράται της εξουσίας του και συμπαραστάτες οι συνήθεις ύποπτοι του δημοσιογραφικού «κιτρινισμού» και όσοι άλλοι μετέρχονται τη συκοφαντία ως τρόπο ζωής.

Τους διαβεβαιώνω ότι δεν εκβιάζομαι, όπως δεν εκβιάζω. Δεν απειλούμαι, όπως δεν απειλώ κανέναν.

Διεκδικώ στο πλαίσιο των καθορισμένων κανόνων και δεν απαιτώ τίποτα.

Με την καθαρότητα αυτή προσέφυγα, ως όφειλα, υποβάλλοντας μηνυτήρια αναφορά στην Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, για τον προσδιορισμό της ευθύνης καθενός εκ των σκευωρών. Αυτή είναι η δική μου απάντηση».

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Κασσελάκης για «μικρό» Καραμανλή: «Δεν έφταιγεν ο ίδιος, τόσος ήτανε» – Όλοι οι βουλευτές της ΝΔ συνυπεύθυνοι

Ανδρουλάκης σε βουλευτές ΝΔ: Χειροκροτώντας τον κ. Καραμανλή, είστε όλοι συνυπεύθυνοι για τις πράξεις του

Κώστας Αχ. Καραμανλής: Πέταξε και πάλι τη μπάλα στην εξέδρα για την τραγωδία στα Τέμπη

Ανδρουλάκης: «Ψεκασμένες θεωρίες» ότι το ΠΑΣΟΚ εξυπηρετεί οικονομικά συμφέροντα με τη πρόταση δυσπιστίας

Σύμφωνα με δημοσκόπο μετά τις Ευρωεκλογές έρχονται τα χειρότερα για την κυβέρνηση

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr
Διαβάστε ακόμα...
«KONA BLUE»: Το απόρρητο πρόγραμμα των ΗΠΑ για UFO και εξωγήινους
Μετά από περίπου επτά δεκαετίες άκρας μυστικότητας οι ΗΠΑ αποφάσισαν πριν από δύο χρόνια να...