ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Άδωνις Γεωργιάδης, Κυριάκος Μητσοτάκης, Μάκης Βορίδης, Μιχάλης Χριστοφοράκος, Νέα Δημοκρατία, ΣΥΡΙΖΑ,


















































Δημοσκόπηση ALCO: Ιστορικό χαμηλό 22,8% για τη ΝΔ - Στο 25% ο Τσίπρας
Ο Θανάσης Αυγερινός γραφείο Τύπου της Καρυστιανού
Πηγή: Ο Τραμπ άσκησε βέτο σε σχέδιο εξέγερσης των Κούρδων - Ποια η εισήγηση της Μοσάντ κι ο ρόλος της
ΣΚΑΪ: Σταματάει το Survivor μετά από σοβαρό ατύχημα παίκτη
Τα Εμιράτα (ΗΑΕ) βομβάρδισαν στόχους του Ιράν
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Κρεσέντο λασπολογίας και καταστροφολογίας» καταλόγισε ο ΣΥΡΙΖΑ στον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης Κυριάκο Μητσοτάκη, ο οποίος νωρίτερα, μιλώντας στην Πολιτική Επιτροπή της Νέας Δημοκρατίας, χαρακτήρισε την κυβέρνηση «πολιτική παράγκα, φτιαγμένη με λάσπη και ψέματα».
«Ο κ. Μητσοτάκης προέβη σε ένα νέο κρεσέντο λασπολογίας και καταστροφολογίας, από το προστατευμένο περιβάλλον της Πολιτικής Επιτροπής του κόμματός του. Ας μην περιμένει, όμως, να γίνει και πιστευτός, όταν ο συνομιλητής του κ. Χριστοφοράκου, υπόσχεται να προασπίσει και να θωρακίσει την, δήθεν, πληττόμενη Δημοκρατία, μαζί με τους κ. Γεωργιάδη και Βορίδη», ανέφερε σε ανακοίνωσή της η Κουμουνδούρου.
«Άλλωστε, όσες προσπάθειες κι αν κάνει, ο πρόεδρος της Ν.Δ., οι λέξεις “παρακράτος” και “καθεστώς” είναι συνυφασμένες, στη μνήμη και τη συνείδηση του ελληνικού λαού με όσα ο ίδιος εκπροσωπεί. Ας μην περιμένει να τον πιστέψει ο κόσμος, όταν μιλάει εκ μέρους των μη προνομιούχων, αυτός που υπόσχεται τη διάλυση του κοινωνικού κράτους, λιγότερους δασκάλους και γιατρούς, αλλά και μειώσεις φόρων για τους οικονομικά ισχυρούς», συνέχισε ο ΣΥΡΙΖΑ.
Όπως επεσήμανε η Κουμουνδούρου, «σήμερα, για κακή του τύχη, ο κ. Μητσοτάκης αποφάσισε να κατηγορήσει την κυβέρνηση ακόμα και για την κατάσταση της οικονομίας, την ώρα που η Ευρωπαϊκή Επιτροπή πρότεινε την άρση της διαδικασίας ελέγχου υπερβολικού ελλείμματος για την Ελλάδα. Τόση πολλή είναι η δίψα του για εξουσία, που δεν μπορεί να τηρήσει ούτε καν τα προσχήματα, έστω και για μια μέρα».
























































