ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Ανεξάρτητοι Έλληνες, Βαλκάνια, Μανταλένα Παπαδοπούλου, Σκόπια, Σταύρος Θεοδωράκης, Το ΠΟΤΑΜΙ,


















































Κίνα: Πιθανή ανακάλυψη του μεγαλύτερου κοιτάσματος χρυσού στον κόσμο
ΟΗΕ: Οι Ισραηλινοί αποχώρησαν από την αίθουσα της Γ.Σ. στην ομιλία του Ερντογάν (βίντεο)
Ιερουσαλήμ: Αινιγματικό υπόγειο σύστημα σηράγγων
Σκληρή κόντρα Νετανιάχου-Μαμντάνι - Ο Πρωθυπουργός του Ισραήλ είπε ότι θα τον «αποκαλύψει» στη Γ.Σ. του ΟΗΕ
Κοινή Δήλωση Άμυνας Ελλάδας-Κύπρου-Αιγύπτου: Έλληνες (Ελλαδίτες+Κύπριοι) και Αιγύπτιοι θα υπερασπιστούν από κοινού το φυσικό αέριο της Ανατ. Μεσογείου - Εν
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Στην αντεπίθεση κατά του επικεφαλής του Ποταμιού πέρασαν οι Ανεξάρτητοι Έλληνες, απαντώντας στη σφοδρή επίθεση του Σταύρου Θεοδωράκη κατά του κόμματος αλλά και της κυβέρνησης συνολικά, με αιχμή τη θέση του υπουργού Άμυνας Πάνου Καμμένου για το ζήτημα της ονομασίας των Σκοπίων.
«Το να βιάζεσαι να ξεπουλήσεις την ονομασία “Μακεδονία” στους γείτονες για να φανείς αρεστός σε κάποιους εντός και εκτός Ελλάδας δεν σημαίνει ότι προσφέρεις τις καλύτερες υπηρεσίες στην πατρίδα σου.
»Δυστυχώς για τον Ποταμίσιο θαυμαστή του Σημίτη, του Παπαντωνίου και του Γ.Α.Π., ακροδεξιός εθνικιστής είναι όποιος υπερασπίζεται τα δίκαια, τα συμφέροντα και τα σύμβολα της πατρίδας του» αναφέρει σε ανακοίνωσή της η εκπρόσωπος των ΑΝΕΛ Μανταλένα Παπαδοπούλου.
Κλιμακώνοντας την επίθεσή της στον επικεφαλής του Ποταμιού, πρόσθεσε:
«Δεν περιμένουμε τίποτα καλύτερο από κάποιον που επειδή ο ίδιος είναι αποδεδειγμένα καιροσκόπος βλέπει καιροσκόπους μέσα στο κόμμα του, όπως ο ίδιος έχει χαρακτηρίσει τους πρώην βουλευτές του που του κούνησαν το μαντήλι και πήγαν σε άλλα κόμματα.
»Δεν περιμένουμε τίποτα καλύτερο από έναν που υπήρξε εκπρόσωπος και σπόουκμαν της διαπλοκής.
»Ο Στ. Θεοδωράκης πάντως δεν χρειάζεται να καταβάλλει πολύ κόπο για να μοιάσει σε αυτούς με τους οποίους συναγελάζεται και χαριεντίζεται, τους νεοφιλελεύθερους εθνομηδενιστές και τους ιστορικά αναλφάβητους. Είναι ένας από αυτούς».
























































