ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Τα πάνω-κάτω του χρυσού - Οι Αιγύπτιοι στράφηκαν σε ράβδους χρυσού και χρυσά νομίσματα
Μυστικές απελάσεις Παλαιστινίων στη Δυτική Όχθη με ιδιωτικό τζετ φίλου του Τραμπ
Οι ΗΠΑ ανακοίνωσαν νέες κυρώσεις στο ιρανικό πετρέλαιο αμέσως μετά την ολοκλήρωση των συνομιλιών
Αλέξης Τσίπρας: Εμείς είχαμε 1.700 μετακλητούς και ο Μητσοτάκης τους έκανε 3.700 - Το νεο-φιλελέ κοτζαμπάσικο σχέδιο Μητσοτάκη για το
Ο Αλέξης Τσίπρας κατήγγειλε την κυβέρνηση των καρτέλ - Πώς μοίρασαν δισεκατομμύρια ευρώ με απευθείας αναθέσεις
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Την ποινή του θανάτου επέβαλε δικαστήριο στην πρωτεύουσα της Κένυας, Ναϊρόμπι, σε τρεις άνδρες που επιτέθηκαν και έγδυσαν γυναίκα σε κοινή θέα, μέσα σε λεωφορείο.
Η ποινή επιβλήθηκε μετά την καταδική των ιδίων για ληστεία και χρήση βίας, πράξη η οποία είχε προηγηθεί της επίθεσής τους στη γυναίκα.
Η επιβολή της θανατικής ποινής μοιάζει ακραία απόφαση, ωστόσο το δικαστήριο θεώρησε ότι πρέπει να αποτελέσει παραδειγματική τιμωρία, καθώς χιλιάδες γυναίκες πέφτουν κάθε χρόνο θύματα βιασμού και κακοποίησης στην αφρικανική χώρα.
Σύμφωνα με το σκεπτικό του δικαστηρίου, οι τρεις άνδρες έδειξαν να απολαμβάνουν την πράξη τους, καθώς επευφημούσαν και επιδοκίμαζαν κατά τη διάρκεια της κτηνωδίας τους.























































