ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Απεργία, Βενεζουέλα,


















































«Εϊλάτ 2035»: Η απάντηση του Ισραήλ στον εμπορικό άξονα Άγκυρας, Ντόχας και Ριάντ
DW: Ο λόγος που μόλις 6% των γερμανικών νοικοκυριών έχουν κλιματιστικά στα σπίτια τους
Ερντογάν: Ο αγώνας κατά του Ισραήλ γίνεται «για τη δική μας επιβίωση και για την επιβίωση του [τουρκικού] έθνους μας»
Κυνικά Καύματα - Ο καύσωνας του Ιουλίου και ο Σείριος
Οι Αρμένιοι της Αμερικής στο πλευρό των Ελληνοαμερικανών: Να μην πάρει η Τουρκία κινητήρες αεροσκαφών
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Σε γενική απεργία καλεί σήμερα Πέμπτη τους εργαζόμενους η αντιπολίτευση της Βενεζουέλας, με βασικό αίτημα την διεξαγωγή προεδρικών εκλογών.
Η αντιπολίτευση, ζητάει από τους πολίτες να κλείσουν τις επιχειρήσεις τους, να εμποδίσουν την κίνηση των μέσων μαζικής μεταφοράς και να στήσουν οδοφράγματα στους δρόμους, επιδεικνύοντας «ανυπακοή» στην κυβέρνηση Μαδούρο.
Κεντρικός πολιτικός στόχος των κινητοποιήσεων είναι ο τερματισμός της σχεδόν εικοσαετούς διακυβέρνησης της χώρας από το Σοσιαλιστικό Κόμμα.























































