Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Θερίζει η φυματίωση τους κρατούμενους σε φυλακές των τζιχαντιστών στο Ιράκ

Θερίζει η φυματίωση τους κρατούμενους σε φυλακές των τζιχαντιστών στο Ιράκ
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Οι τζιχαντιστές που ελέγχουν την πόλη Ταλ Αφάρ στο βορειοδυτικό Ιράκ αδειάζουν τις φυλακές από τους κρατούμενους εξαιτίας επιδημίας.

Σύμφωνα με τοπική πηγή που μίλησε την Παρασκευή στην ιρακινή ιστοσελίδα Al Sumaria News, οι τζιχαντιστές στην Ταλ Αφάρ εκκενώνουν κάποιες από τις φυλακές όπου κρατούσαν ανθρώπους που παραβίασαν τους κανόνες της Σαρία, επειδή εξαπλώνονται μεταξύ των κρατούμενων αρρώστιες όπως ψωρίαση και φυματίωση.

Η ίδια πηγή πρόσθεσε ότι ήδη πολλοί κρατούμενοι πέθαναν το προηγούμενο διάστημα.

Η Ταλ Αφάρ είναι η τελευταία μεγάλη πόλη που κατέχουν οι τζιχαντιστές στο βορειοδυτικό Ιράκ. Καταλήφθηκε από το Ισλαμικό Κράτος το 2014.

Η Ταλ Αφάρ είναι περικυκλωμένη από ιρακινές και κουρδικές δυνάμεις και επίκειται η έναρξη της επίθεσης για την απελευθέρωσή της.

Πριν μερικές ημέρες έγινε γνωστό ότι οι τζιχαντιστές της Ταλ Αφάρ διασπάστηκαν από το Ισλαμικό Κράτος και ανακήρυξαν την περιοχή “ανεξάρτητο κράτος” από το “χαλιφάτο”.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Το σουνιτικό Ισλαμικό Κράτος ανέλαβε την ευθύνη για την επίθεση αυτοκτονίας σε σιιτικό τζαμί του Ισλαμαμπάντ με τουλάχιστον 31 νεκρούς

Τουρκία: Συνελήφθησαν δύο άτομα με την κατηγορία της κατασκοπείας υπέρ του Ισραήλ

Η Ουάσιγκτον επιβάλλει κυρώσεις «επιπέδου τρομοκρατίας» στη Φραντσέσκα Αλμπανέζε και σε δικαστές του ΔΠΔ

Οι Κούρδοι της Συρίας (Ροζάβα) συναντήθηκαν με τον Μασούντ Μπαρζανί – Γάλλος ΥΠΕΞ: «Η Γαλλία στεκόταν πάντα στο πλευρό του κουρδικού λαού και θα συνεχίσει να το πράττει»

Συνάντηση αρχηγού των SDF με τον Γάλλο Υπ. Εξωτερικών στην Ερμπίλ για την ασφάλεια και την εφαρμογή της συμφωνίας των Κούρδων με τη Δαμασκό

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr