Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

“Πόρτα” Μεϊμαράκη στον Μητσοτάκη – Γιατί χαλάει το σχεδιασμό του Κυριάκου

“Πόρτα” Μεϊμαράκη στον Μητσοτάκη – Γιατί χαλάει το σχεδιασμό του Κυριάκου
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Σε νέα ένταση στις σχέσεις του Βαγγέλη Μεϊμαράκη με τον Κυριάκο Μητσοτάκη, αλλά και στις γενικότερες εύθραυστες ισορροπίες στις τάξεις της ΝΔ φαίνεται πως οδηγούν οι σχεδιασμοί του προέδρου της αξιωματικής αντιπολίτευσης για το “μαγείρεμα” των εκλογικών καταλόγων, προκειμένου να φέρει το κόμμα στα μέτρα του και να προχωρήσει στο τελικό ξεκαθάρισμα στις τάξεις της γαλάζιας κοινοβουλευτικής ομάδας.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ των “Υστερόγραφων“, πίσω από τις κλειστές πόρτες της συνάντησης των δύο, την προηγούμενη εβδομάδα, που προσπαθησε να επικοινωνηθεί ως συνάντηση συναντιληψης και σύσφιξης, από την Πειραιώς, υπήρξε νέα διαφωνία, καθώς, σύμφωνα με το ysterografa.gr, ανακοινώθηκε στον Βαγγέλη Μειμαράκη ότι ο σχεδιασμός της ηγεσίας, προβλέπει την αποχώρησή του από την Β’ Αθήνας ( περιφέρεια όπου εκλεγονατι οι δύο αντιπροεδροι της ΝΔ ) και την τοποθέτησή του ως επικεφαλής του Επικρατείας!

Σύμφωνα ωστόσο με πληροφορίες του επίμαχου ρεπορτάζ, ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης δεν σκοπεύει να… αποστρατευτεί, αποδεχόμενος την τιμητική πρώτη θέση στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας της Νέας Δημοκρατίας.

Μπορεί το 48% της κοινωνικής βάσης της Νέας Δημοκρατίας που τον προτίμησε αντί του Κυριάκου Μητσοτάκη, ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης να μην το αγκάλιασε ποτέ ως “ομαδάρχης”, μετά τη μοιραία 10η Ιανουαρίου του 2015 και την εσωκομματική εκλογή, γνωρίζει ωστόσο καλά, όντας… παλιός στις εσωκομματικές ζυμώσεις, ότι δεν μπορεί να φτάσει και στο… άλλο άκρο.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Με το 60% της παλαιστινιακής κοινής γνώμης να στηρίζει τη Χαμάς ο Αμπάς προκηρύσσει εκλογές για το 2026

ΣΥΡΙΖΑ: Ο Π. Μαρινάκης απειλεί τώρα και δημοσιογράφους επειδή κάνουν τη δουλειά τους

Ποια «ήρεμα νερά»; – Ρεκόρ πενταετίας στις τουρκικές παραβιάσεις των ελληνικών χωρικών υδάτων

Προκλητικός Τσελίκ λίγο πριν τη συνάντηση Ερντογάν-Μητσοτάκη: Ζητά «αποστρατιωτικοποίηση» νησιών

Βενιζέλος κατά Μητσοτάκη: Να ελεγχθούν συγκεκριμένες ευθύνες της κυβέρνησης για Τέμπη και ΟΠΕΚΕΠΕ

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr
Διαβάστε ακόμα...
Υδρίτες Μεθανίου: Στην ελληνική ΑΟΖ τα μεγαλύτερα αποθέματα στην Ευρώπη
​Οι υδρίτες μεθανίου, γνωστοί και ως μεθανυδρίτες ή κλειθρίτες, είναι στερεές κρυσταλλικές δομές που σχηματίζονται...