ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Νετανιάχου κατά Ερντογάν στο Διεθνές Ποινικό Δικαστήριο για Κούρδους και χρηματοδότηση της Χαμάς
Αχαΐα: Τις τρεις κόρες του και δυο ακόμη κορίτσια κατηγορείται ότι κακοποιούσε σεξουαλικά 50χρονος
Μαλαισία: Στροφή προς τη θεοκρατία με πρόσχημα την «ηθική ανάπτυξη»
Ο Χάλεντ Μασάλ της Χαμάς κάλεσε σε αντίσταση και τζιχάντ για την Ιερουσαλήμ και το Τέμενος Αλ Άκσα
Η Εθνική Ελλάδας έγραψε ιστορία: Νίκησε με 1-0 τη Γερμανία στο Άουγκσμπουργκ 
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Ένας διακινητής και τέσσερις παράνομοι μετανάστες συνελήφθησαν από στελέχη του γραφείου Ασφαλείας του Κεντρικού Λιμεναρχείου στο Ηράκλειο.
Σύμφωνα με το Flashnews, εντοπίστηκαν στο λιμένα Ηρακλείου τρεις μετανάστες οι οποίοι συνελήφθησαν διότι στερούνταν νόμιμων ταξιδιωτικών εγγράφων.
Στη συνέχεια κατόπιν αξιοποίησης πληροφοριών, συνελήφθη ο 29χρονος αλλοδαπός διακινητής τους σε περιοχή του Ηρακλείου διότι διαπιστώθηκε ότι οργάνωσε την διαμονή των τριών μεταναστών στο νησί και αφού τους εφοδίασε με ακτοπλοϊκά εισιτήρια τους οδήγησε από σπίτι εντός του Ηρακλείου στον οικείο λιμένα.
Με την παρουσία δικαστικού λειτουργού πραγματοποιήθηκε έρευνα στο σπίτι του 29χρονου όπου βρέθηκε και κατασχέθηκε μία κάρτα τραπέζης, ενώ σε δεύτερο σπίτι υποδοχής – διαμονής των παράνομων μεταναστών βρέθηκε να διαμένει ένας ) ακόμη παράνομος μετανάστης ο οποίος επίσης συνελήφθη ενώ κατασχέθηκαν οκτώ τηλεφωνικές κάρτες SIM.
Προανάκριση κατά την αυτόφωρη διαδικασία διενεργείται από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ηρακλείου.























































