ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Γιαννακόπουλος: Ανάρτησε το πρόγραμμα της «Συμμαχίας Ελλήνων» - Πώς αντέδρασε ο Κασιδιάρης
Eurostat: Στη δεύτερη χειρότερη θέση της ΕΕ η Ελλάδα στη φτώχεια - Σε κίνδυνο 2,8 εκατ. πολίτες
Ο Μακρόν απαγορεύει την κυκλοφορία και η Μελόνι βγάζει το στρατό στους δρόμους
Τσίπρας: Ο Μητσοτάκης ποδηγετεί τη Δικαιοσύνη - Με αλλαγή κυβέρνησης θα λογοδοτήσει για τις υποκλοπές και τη διαφθορά (βίντεο)
Aλέξης Τσίπρας: «Διασφάλιση 13ης σύνταξης με την φορολόγηση του μεγάλου πλούτου» (βίντεο)
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Από το βήμα της Βουλής δεσμεύτηκε η υφυπουργός Οικονομικών Κατερίνα Παπανάτσιου ότι θα υπάρξει αναπροσαρμογή του ΕΝΦΙΑ, προκειμένου να γίνει δικαιότερος και αναλογικότερος.
Όλες οι υπηρεσίες δουλεύουν πυρετωδώς προκειμένου να έχουν έτοιμες ως το τέλος του χρόνου τις νέες αντικειμενικές αξίες, επεσήμανε η υφυπουργός Οικονομικών απαντώντας σε επίκαιρη ερώτηση στη Βουλή.
«Έχουμε δεσμευτεί και ήδη έχουν ξεκινήσει οι εργασίες στο υπουργείο μας για την αναπροσαρμογή των αντικειμενικών αξιών των ακινήτων. Ήδη για τον ΕΝΦΙΑ 2017 μια από τις περιοχές – ο Νέος Βουτζάς – έχει υπολογιστεί με χαμηλότερη αντικειμενική αξία και εως τέλους έτους πιστεύουμε να έχει ολοκληρωθεί η έκθεση για όλες τις περιοχές» είπε χαρακτηριστικά.
Σύμφωνα με την κ. Παπανάτσιου οι νέες αντικειμενικές αξίες θα ισχύσουν από το 2018.























































