ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Ρωμιοί της Αντιόχειας: Η Ελληνική Γλώσσα μας ενώνει - Ένας δεσμός που συνδέει την Ακρόπολη με τους κέδρους του Λιβάνου
«Ανακαινίζω-Αναβαθμίζω» και για ανοιχτά σπίτια: Ποιοι δικαιούνται επιδότηση έως 90%
Η Αλεξάνδρα Παπαδοπούλου λόγω ίωσης δεν θα πάει στην Τουρκία με τον Μητσοτάκη - Ασφαλής ο Ερντογάν από... υγειονομική βόμβα
Βενιζέλος κατά Μητσοτάκη: Να ελεγχθούν συγκεκριμένες ευθύνες της κυβέρνησης για Τέμπη και ΟΠΕΚΕΠΕ
Η Κούβα δεν έχει καύσιμα για τα αεροπλάνα
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Στο πλευρό του Αλέξη Τσίπρα ο Παναγιώτης Κουρουμπλής, ο οποίος ήταν βουλευτής του ΠΑΣΟΚ και ανήκε στην πατριωτική πτέρυγα του Κινήματος πριν διαγραφεί και μετακινηθεί στον ΣΥΡΙΖΑ.
«Γιατί ενοχλεί το άρθρο του πρωθυπουργού;» αναρωτήθηκε ο υπουργός Ναυτιλίας και επέκρινε τη Φώφη Γεννηματά που χαρακτήρισε ύβρι το άρθρο του Αλέξη Τσίπρα.
«Λάθος της Φώφης η παρέμβαση για το άρθρο του πρωθυπουργού» είπε χαρακτηριστικά.
Κάλεσε, δε, όσους αντιδρούν «να μας πουν πώς τον υπερασπίστηκαν, όχι να τον θυμόμαστε μόνο την 3η του Σεπτέμβρη. Πώς τον υπερασπιζόμαστε όλοι μας ενώ τον βρίζει η δεξιά».
Έσπευσε, επίσης, να πλέξει τον ύμνο του ιδρυτή του ΠΑΣΟΚ λέγοντας ότι «αν ήταν ο Ανδρέας η Ελλάδα δεν θα είχε μπει σε αυτή την περιπέτεια».
























































