ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Ελληνικό υποβρύχιο ΔΕΝ μπλέχτηκε σε δίχτυα τράτας - Τι συνέβη
Πρώην βουλευτές και στελέχη της ΝΔ «αδειάζουν» Μητσοτάκη και προαναγγέλλουν νέο κόμμα: «Η παράταξη αξίζει να ξαναβρεί την ψυχή της»
Κώστας Καραμανλής: Νέες βολές κατά Μητσοτάκη για την εξωτερική πολιτική, με αφορμή την Κίνα
Θεώνη: «Ο Αλέξης Τσίπρας δεν είναι ίδιος, δεν είναι και άλλος άνθρωπος»
Νέα τουρκική πρόκληση με τη «Γαλάζια Πατρίδα»: «Θα προστατεύσουμε τα συμφέροντά μας»
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Την απόφαση να παρατείνουν – έστω και για λίγο – την επίσκεψή τους στην Αθήνα έλαβαν ο Γάλλος πρόεδρος Εμάνουελ Μακρόν με τη σύζυγό του, Μπριζίτ. Προχώρησαν μάλιστα και σε μια “έκπληξη” διαρρηγνύοντας το πρωτόκολλο των επίσημων επισκέψεων.
Μετά τις προγραμματισμένες συναντήσεις του Γάλλου Προέδρου στη Γαλλική Αρχαιολογική Σχολή και το Γαλλικό Ινστιτούτο, κι ενώ ήταν σχεδιασμένη η αναχώρησή του από την Αθήνα γύρω στις 4 το απόγευμα, εκείνος με τη σύζυγό του αποφάσισαν να κάνουν μια τελευταία βόλτα στο κέντρο της Αθήνας.
Το πλήθος των Αθηναίων που βρίσκονταν στους δρόμους έσπευσαν να βγάλουν selfies με το γαλλικό προεδρικό ζεύγος, το οποίο έδειχνε να το απολαμβάνει.































































