ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Ο Θανάσης Αυγερινός γραφείο Τύπου της Καρυστιανού
Πηγή: Ο Τραμπ άσκησε βέτο σε σχέδιο εξέγερσης των Κούρδων - Ποια η εισήγηση της Μοσάντ κι ο ρόλος της
Ρωσικό πλοίο-φάντασμα βυθίστηκε από τορπίλη υψηλής τεχνολογίας στη Μεσόγειο
Τα Εμιράτα (ΗΑΕ) βομβάρδισαν στόχους του Ιράν
Τουρκικά ΜΜΕ δημιουργούν «κλίμα» για πόλεμο Ελλάδας-Τουρκίας το φθινόπωρο
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Αυτό το οποίο είδαμε είναι μία κίνηση τακτικισμού, μία κίνηση άσκησης πίεσης από τη μεριά της εταιρίας Eldorado η οποία καθώς μας έχει συνηθίσει σε τέτοιες κινήσεις.
Αυτό δήλωσε ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομίας και Ανάπτυξης, Αλέξης Χαρίτσης, μιλώντας στον realfm σχολιάζοντας την απόφαση της Eldorado Gold να αναστείλει τις επενδύσεις της ως μέτρο πίεσης.
Συγκεκριμένα ο κ. Χαρίτσης είπε: «Δημιουργεί ένα θέμα σε σχέση με την απόσταση λόγων και έργων της ίδιας της εταιρίας.
Υπενθυμίζω ότι έχει προηγηθεί μία μακρά διαδικασία επικοινωνίας, συνεργασίας με το αρμόδιο υπουργείο έτσι ώστε η εταιρία για τη συγκεκριμένη επένδυση να υπάρξει πλήρης προσαρμογή στο εθνικό δίκαιο αλλά και στα όσα προβλέπονται από τους ευρωπαϊκούς κανονισμούς.
Για να επιλυθούν, μάλιστα, οι όποιες διαφορές, η κυβέρνηση δρομολόγησε τη διαδικασία της διαιτησίας, μέσω του Νομικού Συμβουλίου του Κράτους, μία διαδικασία η οποία ξεκινάει αυτές τις ημέρες».
Ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομίας και Ανάπτυξης πρόσθεσε τέλος ότι και
στο παρελθόν έχουν γίνει τέτοιες κινήσεις από την ίδια εταιρεία, όχι μόνο τα τελευταία δύο χρόνια επί κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ.
























































