ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Γιάννης Μανιάτης: Μεγάλο ατόπημα της Κομισιόν - «Δίνει» ελληνικά νησιά στην Τουρκία
Η Ρωσία σχεδιάζει ευρεία επίθεση με βομβαρδιστικά, υποβρύχια και drones στην Ουκρανία
Μουντιάλ 2026: Αυτοί είναι οι 12 όμιλοι που προέκυψαν από την κλήρωση
Ρήξη Χαμάς-Δικτύων Μουσουλμανικής Αδελφότητας: Αγνοούνται εκατομμύρια δολάρια που προορίζονταν για τη Γάζα
Θάσος: Γυναίκα ξυλοκοπήθηκε και μαχαιρώθηκε από τον πρώην σύζυγο της μέσα σε μίνι μάρκετ
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
«Θεωρώ ότι η επόμενη δεκαετία είναι δεκαετία Κρήτης και δεκαετία Ελλάδας για επενδύσεις» τόνισε ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Mirum Hellas Vitaly Borisov, μετά τη συνάντησή του με τον υπουργό Οικονομίας και Ανάπτυξης Δημήτρη Παπαδημητρίου.
Η συνάντηση με τον Πρόεδρο της διεθνούς εταιρείας έγινε προκειμένου να συζητηθεί η επένδυση ύψους 408 εκ. ευρώ στον Άγιο Νικόλαο της Κρήτης, η οποία εγκρίθηκε από τη Διυπουργική Επιτροπή Στρατηγικών Επενδύσεων στις 4 Αυγούστου 2017.
Από την πλευρά του κ. Παπαδημητρίου σημείωσε ότι η Ελλάδα αποτελεί ελκυστικό επενδυτικό προορισμό σχολιάζοντας την παρουσία στην Αθήνα των επικεφαλής της ρωσικής εταιρείας οικιστικής ανάπτυξης Mirum Hellas και του ολλανδικού συνεταιρισμού παραγωγής γαλακτοκομικών FrieslandCampin, Roelof Joosten.
Σημειώνεται ότι FrieslandCampina έχει εκδηλώσει έντονο ενδιαφέρον για περισσότερες επενδύσεις στη χώρα μας.
























































