ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Reuters: Το «βουνό» των κόκκινων δανείων αποκλείει 1,5 εκατ. Έλληνες από τις τράπεζες
Τέλος στο οικονομικό «μπλόκο»: Οι ΗΠΑ ξαναρχίζουν την τροφοδοσία του Ιράκ με δολάρια
Τρέλα ο πόλεμος στην Ουκρανία: 450.000 Ρώσοι νεκροί και 150.000 Ουκρανοί
Συρία και Λίβανος σε αμυντική διάσκεψη υπό την ηγεσία των ΗΠΑ
Το Ιράν δηλώνει ότι θα χρησιμοποιήσει δεσμευμένα κεφάλαια στο Κατάρ για να αγοράσει «απαραίτητα αγαθά»
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Όλα ξεκίνησαν όταν η βρετανική «Vogue» ανήρτησε μια φωτογραφία του 42χρονου Ντέιβιντ Μπέκαμ, να κάθεται στην πρώτη σειρά, μαζί με τον μεγαλύτερο γιο του, τον Μπρούκλιν και τον αρχισυντάκτη του περιοδικού, τον Έντουαρντ Ένινφουλ, στο Victoria Beckham Spring – Summer 2018 show, στο πλαίσιο της Εβδομάδας Μόδας της Νέας Υόρκης.
«Το Botox δείχνει ωραία στον Ντέιβιντ» ήταν, στην ανάρτηση, το σχόλιο μιας follower.
«Δεν με βρίσκει σύμφωνο το Botox miss@stasdoeshair αλλά θα το εκλάβω ως κομπλιμέντο» ήταν η αντίδραση του Μπέκαμ, με ταχύτητα που θύμισε τις αντιδράσεις του – αλλά και τις πάσες ακριβείας που έδινε – στο γήπεδο.
Η follower επέμεινε: «Απλώς ανέφερα το γεγονός. Είναι Botox – δεν είναι σπουδαίο πράγμα».
Ο Μπέκαμ επέλεξε να μη δώσει συνέχεια. Ωστόσο, πρέπει να θυμίσουμε ότι αρνιόταν ανέκαθεν κάθε πλαστική χειρουργική σε αντίθεση με τη Βικτόρια.























































