ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































48ωρη κακοκαιρία Erminio: «Ζόρικη και επικίνδυνη» - Πότε και που θα ξεσπάσει
Ο persona non grata πρεσβευτής του Ιράν στον Λίβανο αρνείται να φύγει
Στόχος τα υπόγεια στρατηγεία του Ιράν - Η νέα στρατηγική «Stand-In»
Νίκος Δένδιας: Τέλος στις αυταπάτες - «Ούτε η ασφάλεια πλέον είναι δεδομένη ούτε η ειρήνη»
ΗΠΑ: Εξετάζεται επιχείρηση για την κατάσχεση 400 κιλών ιρανικού ουρανίου
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Σε μια λανθασμένη κίνηση προχωρά ο Κυριάκος Μητσοτάκης αφού, σύμφωνα με πληροφορίες, δεν θα επισκεφτεί το Σάββατο αύριο την διοίκηση της ΔΕΘ-Helexpo.
Ο κ. Μητσοτάκης θα πάει μόνο σε περίπτερα της έκθεσης και σε αντίθεση με τον πρωθυπουργό και όλους τους υπόλοιπους πολιτικούς αρχηγούς επέλεξε να μην ενημερωθεί από την διοίκηση του εθνικού εκθεσιακού φορέα.
Σύμφωνα με πηγές από τη ΝΔ, εκτιμήθηκε πως εφόσον οι κ. Τζήκας και Ποζρικίδης θα συνοδεύσουν τον κ. Μητσοτάκη στην βόλτα του στα περίπτερα δεν κρίθηκε σκόπιμη και η επίσκεψη στην διοίκηση της ΔΕΘ.
Πάντως όπως και να έχει, αυτή αναμένεται να είναι η πρώτη φορά που αρχηγός της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης δεν δέχεται να ενημερωθεί από τη διοίκηση της έκθεσης κατά τη διάρκεια της ΔΕΘ.
























































