Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ποιον θέλει ο Βαρδινογιάννης για τη διοίκηση του Mega (φωτο)

Ποιον θέλει ο Βαρδινογιάννης για τη διοίκηση του Mega (φωτο)
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Η κατάσταση στο MEGA έχει βαλτώσει όσο δεν πάει,  ενώ οι κινήσεις όλων των πλευρών είναι εξαιρετικά αργές. Γεγονός που σημαίνει ότι όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοιχτά: από το να συμβεί «ατύχημα» έως να γίνει «κούρεμα» των υποχρεώσεων και οι μέτοχοι να το ξαναβάλουν μπροστά.

Σε αυτή λοιπόν την τελευταία περίπτωση, δηλαδή στην επικράτηση του καλού σεναρίου, η πλευρά Βαρδινογιάννη σύμφωνα με το enimerosi24.gr, λέγεται ότι έριξε στο τραπέζι το όνομα του Κώστα Κιμπουρόπουλου ως τον ιδανικότερο μάνατζερ για να αναλάβει τη διοίκηση του καναλιού στη νέα του φάση.

Τον θέλει και ο Κοντομηνάς

Την ίδια ώρα όμως το όνομα του Κώστα Κιμπουρόπουλου ακούστηκε και στον ALPHA,με αφορμή μάλιστα κάποιας φαινομενικά άσχετης απομάκρυνσης από τις οικονομικές υπηρεσίες του καναλιού μετά από προσωπική απόφαση του Δημήτρη Κοντομηνά.

Ανεξάρτητα όμως από την τροπή των εξελίξεων η τόσο συχνή αναφορά στο όνομα του συγκεκριμένου μάνατζερ επιβεβαιώνει και την ποιότητα του!

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Αναστασοπούλου σε Πορτοσάλτε: «Όχι, Άρη μου, αυτό θα το πάρεις πίσω, δεν θα το απευθύνεις σε μένα, όχι!»

Πέθανε σε ηλικία 83 ετών ο ηθοποιός Χρήστος Πολίτης

Πέθανε ο Γιώργος Παπαδάκης – Τέλος εποχής για την ελληνική τηλεόραση

Η Μοσάντ χαρακτηρίζει το Κατάρ πηγή πολεμικής υποκίνησης

Δημοσκόπηση Metron Analysis: Κατάρρευση της ΝΔ σε ιστορικό χαμηλό 21% – Ο Τσίπρας έως και 36%

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr