ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Νικόλας Φαραντούρης: «Δεν ήμασταν, δεν είμαστε και δεν πρόκειται να γίνουμε όλοι ίδιοι»
FORBES: Ο Βλάντιμιρ Πούτιν οδεύει προς την πτώση εντός της επόμενης τριετίας
Η Κέικο Φουχιμόρι πρόεδρος του Περού - Κέρδισε τον Ρομπέρτο Σάντσες με διαφορά μόλις 50.000 ψήφων
Ο Πεζεσκιάν προειδοποίησε τον Μοτζτάμπα Χαμενεΐ για «ασφυξία» από τον αμερικανικό ναυτικό αποκλεισμό - Τελείωναν φάρμακα και τρόφιμα στο Ιράν
Εταιρεία των Εμιράτων (ΗΑΕ) σχεδιάζει νέους σταθμούς ηλιακής ενέργειας 50 MW στο Κουρδιστάν
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Στην Κρήτη βρίσκεται ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας για το Περιφερειακό Αναπτυξιακό Συνέδριο.
Ο πρωθυπουργός θα επισκεφτεί το Ίδρυμα Τεχνολογίας και Έρευνας στο Ηράκλειο και στις 6 το απόγευμα θα συμμετάσχει σε σύσκεψη για τη σύνοψη του Περιφερειακού Συνεδρίου με τους υπουργούς που συμμετείχαν στις εργασίες του, τον Περιφερειάρχη Κρήτης, Σταύρο Αρναουτάκη και τον δήμαρχο Ηρακλείου Βασίλη Λαμπρινό.
Στις 7.30 το απόγευμα είναι προγραμματισμένη η κεντρική ομιλία του Πρωθυπουργού στο περιφερειακό συνέδριο για την παραγωγική ανασυγκρότηση στο κινηματοθέατρο Αστόρια.
Την Παρασκευή ο πρωθυπουργός θα επισκεφτεί τα Χανιά, όπου στις 10 το πρωί θα απευθύνει ομιλία στο φόρουμ «Καθαρή ενέργεια για τα νησιά της Ε.Ε». Η εκδήλωση θα λάβει χώρα στο Κέντρο Μεσογειακής Αρχιτεκτονικής.
























































