ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Κυριάκος Μητσοτάκης, Νέα Δημοκρατία,


















































Δημοσκόπηση: Επί Τσίπρα το 52% ζούσε καλύτερα - Στο 21,4% η ΝΔ του Μητσοτάκη
Ο Τραμπ θα δώσει στη δημοσιότητα όλα τα ΑΠΟΡΡΗΤΑ για UFO και εξωγήινους
Οπλισμένοι και έτοιμοι: Γιατί οι ΗΠΑ δεν περιμένουν το «Gerald Ford» για να πλήξουν το Ιράν
Η μυστική «Μέγα-βαση» του Τραμπ στη Γάζα: 5.000 στρατιώτες, 26 παρατηρητήρια και ένα φρούριο 1.400 στρεμμάτων
Ερντογάν: Η Τουρκία είναι έτοιμη να αναλάβει μονομερή στρατιωτική δράση «όπου υπάρχει απειλή»
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
«Ο κ. Μητσοτάκης μετά την εξαιρετική παρουσία του στη Βουλή, όπου δεν προσήλθε να ψηφίσει την πρότασή του, σήμερα κατέφυγε στη λύση του μονολόγου» αναφέρει ο ΣΥΡΙΖΑ, σχολιάζοντας την ομιλία του προέδρου της ΝΔ στους τομεάρχες του κόμματος.
Όπως σημειώνει το κυβερνών κόμμα, στην ομιλία του στους τομεάρχες της ΝΔ, «επιδόθηκε στην προσφιλή συνήθεια της καταστροφολογίας: Επανέφερε το δόγμα σοκ και δέος που οραματίζεται για την ευρεία κοινωνική πλειοψηφία, με «απελευθερώσεις» δημοσίων υπαλλήλων, ‘αυτόνομα’ δημόσια σχολεία, υπεράσπιση των κοινωνικών ανισοτήτων ως φυσικό φαινόμενο και διάλυση κάθε έννοιας κοινωνικού κράτους».
Επιπλέον, συνεχίζει ο ΣΥΡΙΖΑ, για μία ακόμα φορά ο επικεφαλής της ΝΔ «ζήτησε ταχεία εκκαθάριση των μη εξυπηρετούμενων επιχειρηματικών δανείων, χωρίς να πει ούτε λέξη για το υπέρογκο χρέος των 200 και πλέον εκατομμυρίων ευρώ του κόμματος του στις τράπεζες. Ας συνεχίσει σε αυτόν το δρόμο».
























































