ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Χάρης Δούκας: Στο κορυφαίο 2% των επιστημόνων παγκοσμίως για έβδομη συνεχή χρονιά
Ερευνούνται εξονυχιστικά όλες οι κατηγορίες για την Κίμπερλι Γκίλφοϊλ
Ο Τραμπ μπορεί να ρίξει τη βόμβα GBU-43/B σε στόχο στο Ιράν - Το Ιράν σχεδιάζει εισβολή στο Μπαχρέιν
Euroleague: Ο Παναθηναϊκός υπέκυψε στη Χάποελ Τελ Αβίβ στο T-Center 81-91
Ο κώδικας ενδυμασίας στα σχολεία του Αζερμπαϊτζάν πυροδοτεί διαδηλώσεις και ρήξη με την Τουρκία 
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Βήματα πίσω κάνει το ΔΝΤ όσον αφορά την απαίτησή του για άμεση δρομολόγηση μίας συνολικής αξιολόγησης του χαρτοφυλακίου των τραπεζών, το γνωστό AQR.
Σύμφωναμε πληροφορίες που μετέδωσε η ανταποκρίτρια του ΣΚΑΙ στις ΗΠΑ, ανώτερο στέλεχος του ΔΝΤ δήλωσε στον σταθμό ότι αναμένουν το θέμα να επιλυθεί ικανοποιητικά σύντομα. Μάλιστα όπως υπογραμμίστηκε στο ίδιο ρεπορτάζ για θέμα υπήρξε παρέμβαση Λαγκάρντ για να επιλυθεί συμβιβασμός, καθώς διαπίστωσε ότι η ανοιχτή διαφωνία με την ΕΚΤ προκαλεί προβλήματα εμπιστοσύνης για το σύνολο των ελληνικών τραπεζικών μετοχών.
Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες το πιθανότερο είναι να γίνουν τα stress tests νωρίτερα και έτσι θα αποσυρθεί η απαίτηση για άμεση δρομολόγηση μίας συνολικής αξιολόγησης του χαρτοφυλακίου των τραπεζών, το γνωστό AQR.























































