ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Λύθηκε το μυστήριο με την οσμή που «έπνιξε» την Αθήνα
ΑΠΕΙΛΗ! Οι λαγοκέφαλοι «κατακτούν» τις ελληνικές θάλασσες - Επιτίθενται λουόμενους, μετατρέπουν τις θάλασσες σε υγρές ερήμους
Χανιά: Συνελήφθη ακόρεστος 34χρονος αλλοδαπός που πρόσφερε σε δύο ανήλικους χρήματα για να «πάνε» μαζί του - Την έπεσε και
Πτώση 30% στην κατανάλωση ποτών - Αιτίες; Αλκοτέστ και φτώχεια
Αίγιο: Μητέρα και ο 26χρονος γιος της βρέθηκαν νεκροί σε λίμνη αίματος μέσα στο σπίτι τους
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Η θέα των δραματικών εξελίξεων στον Παναθηναϊκό εμφανίζει τον Αλέξη Τσίπρα να καίγεται για να βρεθεί λύση, ώστε να μη διαλυθεί ο σύλλογος.
Όπως σημειώνουν σημερινά δημοσιεύματα ο πρωθυπουργός δεν θέλει σε καμία περίπτωση να «σκάσει» ο Παναθηναϊκός επί δικής του διακυβέρνησης, όχι μόνο επειδή είναι φίλος της ομάδας, αλλά κι επειδή γνωρίζει ότι εκτός των άλλων, θα υπάρξει και μεγάλος κοινωνικός αντίκτυπος.
Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα, οι ενδοκυβερνητικές συζητήσεις σχετικά με το θέμα επικεντρώνονται στα εξής: «Δεν νοείται πρωτάθλημα χωρίς τον Παναθηναϊκό, είναι αδιανόητο κάτι τέτοιο!».
Ο Τσίπρας, μάλιστα, φέρεται να βρίσκεται σε ανοιχτή γραμμή τόσο με τον υφυπουργό Αθλητισμού Γιώργο Βασιλειάδη, όσο και με τον αναπληρωτή υπουργό Περιβάλλοντος Σωκράτη Φάμελλο, στον οποίο έδωσε εντολή πρόσφατα να προχωρήσει νομοθετικά το πρότζεκτ του γηπέδου στο Γουδή γιατί αποτελεί “ηθική και νομική υποχρέωση” της κυβέρνησης. Κάτι που πιστεύουν ότι θα προσελκύσει κάποιους σοβαρούς επενδυτές να συνεισφέρουν στον Παναθηναϊκό.
altsanitiri.gr
























































