ΙράνΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΙσλαμικό ΚράτοςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Νέες “μάχες” στα Εξάρχεια: Δυο αστυνομικοί τραυματίες και τρεις συλλήψεις

Νέες “μάχες” στα Εξάρχεια: Δυο αστυνομικοί τραυματίες και τρεις συλλήψεις
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Νέα επεισόδια σημειώθηκαν τη νύχτα στα Εξάρχεια, με αποτέλεσμα να τραυματιστούν ελαφρά δύο αστυνομικοί, ωστόσο αυτή τη φορά έγιναν τρεις συλλήψεις.

Αρχικά, ομάδες ατόμων επιτέθηκαν με βόμβες μολότοφ, πέτρες και φωτοβολίδες σε διμοιρίες των ΜΑΤ που βρίσκονταν στις οδούς Χαριλάου Τρικούπη και Τοσίτσα, ενώ έκλεισε για αρκετή ώρα η Πατησίων.

Mετά τα μεσάνυχτα σημειώθηκαν νέες επιθέσεις με βόμβες μολότοφ και πέτρες εναντίον αστυνομικών δυνάμεων που βρίσκονταν στην οδό Χαριλάου Τρικούπη, ενώ προκλήθηκαν φθορές σε αυτοκίνητα τα οποία ήταν σταθμευμένα στην περιοχή.

Κατά τη διάρκεια των επεισοδίων, που διήρκεσαν έως τις 2.30 τα ξημερώματα, συνελήφθησαν τρία άτομα, ηλικίας 20, 21 και 26 ετών.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Έκρηξη στην Πλάκα: Εντοπίστηκε γυναικεία τσάντα – Στους έξι οι αγνοούμενοι

Πατούλης για γιατρούς Μαζωνάκη: «Υποψιάζομαι ότι υπάρχει μία προστασία ενδεχομένως» – Να ανοίξουν στόματα!

Μήνυμα Μαζωνάκη στη γιατρό Γάκα: «Αγαπητή μου… Μου ζήτησαν να πληρώσω 3.000-6.000 ευρώ. Δεν είμαι για να δίνω τέτοια ποσά»

Έκρηξη σε Airbnb στην Πλάκα – Αγνοούνται πέντε άνθρωποι

Γιατροί Κολωνακίου: «Η Ιωάννα Γάκα μου έλεγε πως ήμουν η βασίλισσα της χαμένης Ατλαντίδας στην προηγούμενη ζωή μου»

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr