ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Ανεξάρτητοι Έλληνες, Βουλή των Ελλήνων, Ένωση Κεντρώων, ΚΚΕ | Κομμουνιστικό Κόμμα Ελλάδος, Νίκος Παππάς, ΠΑΣΟΚ, ΣΥΡΙΖΑ, Τηλεόραση,


















































Κίνα: Πιθανή ανακάλυψη του μεγαλύτερου κοιτάσματος χρυσού στον κόσμο
Ιερουσαλήμ: Αινιγματικό υπόγειο σύστημα σηράγγων
Σκληρή κόντρα Νετανιάχου-Μαμντάνι - Ο Πρωθυπουργός του Ισραήλ είπε ότι θα τον «αποκαλύψει» στη Γ.Σ. του ΟΗΕ
Κοινή Δήλωση Άμυνας Ελλάδας-Κύπρου-Αιγύπτου: Έλληνες (Ελλαδίτες+Κύπριοι) και Αιγύπτιοι θα υπερασπιστούν από κοινού το φυσικό αέριο της Ανατ. Μεσογείου - Εν
Αμοιβαία αμυντική συνδρομή Ελλάς, Κύπρου, Αιγύπτου - Ο Νίκος Δένδιας «μπλόκαρε» τη «φούσκα»-συμφωνία της Μέκκας από την Ανατ. Μεσόγειο
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Ψηφίσθηκε από την Ολομέλεια της Βουλής η τροπολογία που ανοίγει τον δρόμο για τον διαγωνισμό σχετικά με τις τηλεοπτικές άδειες. Υπέρ ψήφισαν ΣΥΡΙΖΑ και Ανεξάρτητοι Έλληνες, καταψήφισε η ΝΔ και το ΚΚΕ, ενώ ΠΑΣΟΚ, Ένωση Κεντρώων και Ποτάμι δήλωσαν «παρών».
Σημειώνεται ότι το Ποτάμι το πρωί ήταν θετικό όμως μόλις το ΠΑΣΟΚ έβαλε όρους για να ψηφίσει την τροπολογία ανέκρουσε πρύμνα έβαλε τους ίδιους όρους με το ΠΑΣΟΚ και τελικά πήγε στο «παρών».
Σημειώνεται ότι το πρωί, ο Νίκος Παππάς από το βήμα της Βουλής, προανήγγειλε ότι η προκήρυξη του διαγωνισμού θα γίνει εντός του έτους, επισημαίνοντας ότι η τιμή εκκίνησης παραμένει στα 250 εκ. ευρώ για τις επτά άδειες και ότι ο υποχρεωτικός αριθμός των εργαζομένων στα 400 άτομα.























































