ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αποπλάνηση Ανηλίκου, Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής (ΗΠΑ), Παιδεραστής, Παιδεραστία, Στέιτ Ντιπάρτμεντ,


















































Ο Ίσραελ Κατζ εξευτέλισε τον «τζάμπα μάγκα» Ερντογάν - «Χάρτινος σουλτάνος» και άλλα... κοσμητικά
Οι ψεύτες του τουρκικού ΥΠΕΞ υποστηρίζουν ότι το 1821 οι Έλληνες επαναστάτες έσφαξαν «Τούρκους» στην Τριπολιτσά - Ποια είναι η
ΟΗΕ - Πεζεσκιάν σε Τραμπ: Το Ιράν δεν θα παραδοθεί στον πόλεμο με τις ΗΠΑ
Εξοντώθηκε οπλαρχηγός της Χαμάς που κρατούσε εφτά ομήρους στην Πόλη της Γάζας
Νίκαια: Τέλος η ομηρία με 44χρονη γυναίκα - Η ΕΚΑΜ συνέλαβε τον άνδρα που την κρατούσε
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Με νέα διαβατήρια θα ταξιδεύουν πλέον οι Αμερικανοί παιδεραστές αφού η κυβέρνηση Τραμπ προωθεί μια ειδική σήμανση στο διαβατήριο τους ώστε να αναγνωρίζονται ως τέτοιοι όταν ταξιδεύουν στο εξωτερικό.
Αυτό ανακοίνωσε πρόσφατα το Στέιτ Ντιπάρτμεντ, λέγοντας πως ανακαλούνται άμεσα τα εν ενεργεία διαβατήρια των παιδεραστών ώστε να αναγκαστούν να βγάλουν καινούρια που θα φέρουν σε ευδιάκριτο σημείο τη φράση «ο κάτοχος έχει καταδικαστεί για σεξουαλικό έγκλημα κατά ανηλίκου».
Το Στέιτ Ντιπάρτμεντ, που είναι υπεύθυνο για τα διαβατήρια, επιμένει πως η αλλαγή αυτή στη νομοθεσία δεν θα αποτρέψει τους παιδεραστές από το να ταξιδεύουν στο εξωτερικό και δεν θα επηρεάσει το καθεστώς των διαβατηρίων τους.
Τα μητρώα των καταδικασμένων παιδεραστών (ονόματα, διευθύνσεις και φωτογραφίες) είναι εξάλλου δημόσια στις ΗΠΑ ήδη από το 1994, αν και τώρα υιοθετούν ακόμα αυστηρότερα μέτρα κατά των σεξουαλικών δραστών ανηλίκων. Ακόμα και εφαρμογή για κινητά τηλέφωνα διατίθεται στην Αμερική για τον εντοπισμό των παιδόφιλων της περιοχής.
Κι ενώ οι ΗΠΑ δεν απαγορεύουν στους παιδεραστές να ταξιδεύουν, άλλες χώρες δεν επιτρέπουν την είσοδό τους στα εδάφη τους, όπως ο Καναδάς.























































