ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Δημοκρατική Συμπαράταξη, ΕΡΤ, Κεντροαριστερά, Ντιμπέιτ (Τηλεμαχία), ΠΑΣΟΚ, Τηλεόραση,


















































Δημοσκόπηση Interview: Ακλόνητη στη δεύτερη θέση η ΕΛΑΣ - Τι γίνεται με Σαμαρά
ΕΛΑΣ: Αυτή είναι η σκιώδης κυβέρνηση του Αλέξη Τσίπρα - Τα ονόματα και οι αρμοδιότητες
Ανατροπή στο διπλό φονικό στο Αίγιο: Στο μικροσκόπιο «ορφανό» DNA στο όπλο
Νόμος Κατσέλη: Νομοθετική ρύθμιση του υπ. Οικονομικών – Τι προβλέπει για δόσεις και αποπληρωμή
Καθαρισμός οικοπέδων: 10 πρακτικές οδηγίες της ΠΟΜΙΔΑ μετά τη λήξη της προθεσμίας
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Παρά τους πυροβολισμούς στα γραφεία του ΠΑΣΟΚ, οι υποψήφιοι για την ηγεσία του νέου φορέα της Κεντροαριστεράς ήταν συνεπείς στο «ραντεβού» τους για το δεύτερο ντιμπέιτ στο στούντιο της ΕΡΤ, αν και το ίδιο πράγμα δεν φάνηκε να ισχύει και για τους… τηλεθεατές.
Συγκεκριμένα, αν και ελαφρώς υψηλότερα, τα νούμερα στον πίνακα τηλεθέασης ήταν ιδιαίτερα χαμηλά, ενώ απογοητευτικά ήταν τα ποσοστά στο δυναμικό κοινό.
Αναλυτικότερα, στην περίοδο μεταξύ 21.00 και 23.59 της Δευτέρας, το ποσοστό τηλεθέασης στο γενικό σύνολο κυμάνθηκε στο 3,5%, ενώ στο δυναμικό κοινό (ηλικίες 15-44) η τηλεθέαση δεν ξεπέρασε το 1,8%.























































