ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

















































Viral TikTok trend στην Τουρκία προκαλεί οργή για τον εμπαιγμό της ισλαμικής προσευχής
Συρία: Τι φαίνεται να συμφωνούν οι Κούρδοι (SDF) με τους τζιχαντιστές της Δαμασκού
Η Ρόμι Γκόνεν -πρώην όμηρος στη Γάζα- μίλησε για τις σεξουαλικές επιθέσεις από Παλαιστίνιους
Πολλοί μαχητές της Χεζμπολάχ συνεργάζονται με το Ισραήλ - Βαλίτσες με λεφτά από την Τουρκία
Η επιδρομή στην οικία του Αμπού Νασίρα: Τρομοκράτες της Χαμάς στοχοποιούν συζύγους και θυγατέρες για να κάμψουν την αντίσταση
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Για «προστασία και διατήρηση του παλιού καλού δικτύου διαπλοκής κομματικών επιδιώξεων και επιχειρηματικών “διευκολύνσεων”, στο οποίο ελπίζει να παραδώσει πάλι τη χώρα» κατηγορεί ο ΣΥΡΙΖΑ τη Ν.Δ. και τον Κυριάκο Μητσοτάκη, χαρακτηρίζοντας ως «θράσος» του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης «να εξαπολύει συκοφαντικά βλήματα».
Συγκεκριμένα, στην ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ αναφέρει:
«Ο κ. Κουμουτσάκος συντρώγει σε ταβέρνα της Κηφισιάς με τον γνωστό ατζέντη συμφερόντων Πατεράκη, ο οποίος, σύμφωνα με καταγγελίες του Πάνου Καμμένου τον απείλησε με ανώνυμα τηλεφωνήματα.
Ο αντιπρόεδρος της ΝΔ, κ. Α. Γεωργιάδης επιδίδεται σε σέλφι με τον ίδιο επιχειρηματία και έμπορο όπλων.
Οι…endeavor συμπτώσεις στενών συγγενών, αντιμετωπίζονται με εξώδικα, αντί με πειστικές απαντήσεις.
Το συμπέρασμα είναι ότι η ΝΔ του κ. Μητσοτάκη διατηρεί και προστατεύει το παλιό καλό δίκτυο διαπλοκής κομματικών επιδιώξεων και επιχειρηματικών “διευκολύνσεων”, στο οποίο ελπίζει να παραδώσει πάλι τη χώρα.
Και την ίδια στιγμή έχει το θράσος να εξαπολύει συκοφαντικά βλήματα.
Φωνάζει ο κλέφτης…».























































