ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Τουρκία: Μέσα σε μια εβδομάδα πούλησε τεράστια αποθέματα σε χρυσό
Ισπανία: Πέθανε με ευθανασία η 25χρονη Νοέλια Καστίγιο - Τι είπε λίγο πριν το θάνατο της
Κλιμάκωση στην Τεχεράνη: Οι σκληροπυρηνικοί ωθούν το Ιράν προς τα πυρηνικά όπλα εν μέσω ισραηλινών πληγμάτων
Τραμπ: «Μου το είπε η CIA» ότι ο Χαμενεΐ εμπλέκεται σε μια μακροχρόνια ομοφυλοφιλική σχέση
Ιράν: Περισσότεροι από 1.000.000 μαχητές έτοιμοι να αντιμετωπίσουν Αμερικανούς στρατιώτες
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Εμμένει στην αύξηση της ανταγωνιστικότητας των οικονομιών της Ευρωζώνης, η Γερμανίδα Καγκελάριος Άνγκελα Μέρκελ, γεγονός που μεταφράζεται ως συνέχιση των πολιτικών λιτότητας.
Σε δηλώσεις που προέβη μετά τη συνάντηση της με τον πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας (ΕΚΤ) Μάριο Ντράγκι, στο Βερολίνο, η κ. Μέρκελ υποστήριξε ότι δεν έχει ξεπεράσει πλήρως την κρίση και τόνισε την ανάγκη συνέχισης των μεταρρυθμίσεων.
Σύμφωνα με την κ. Μέρκελ είναι πολύ σημαντικό να προσανατολιστεί η συζήτηση στην Ε.Ε. στους στόχους που θα πρέπει να επικεντρωθεί η ευρωπαϊκή πολιτική στα προσεχή πέντε χρόνια προκειμένου να βελτιωθεί η ανταγωνιστικότητα της Ε.Ε. αλλά και για να δημιουργηθούν νέες θέσεις εργασίας.
Η Γερμανίδα καγκελάριος αρνήθηκε αντίθετα να σχολιάσει το περιεχόμενο των μέτρων που ανακοινώθηκαν από την ΕΚΤ, επικαλούμενη την ανεξαρτησία της κεντρικής τράπεζας.
Σημειώνεται ότι ορισμένοι Γερμανοί αρθρογράφοι επέκριναν έντονα τα μέτρα αυτά, εκτιμώντας πως αντιβαίνουν στα συμφέροντα των αποταμιευτών της χώρας.























































