ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Το ελληνικό Κοινοβούλιο ενέκρινε την αγορά πυραυλικών συστημάτων από το Ισραήλ
Οι Συμφωνίες του Αβραάμ στο νέο τοπίο: Πώς αλλάζει η Μέση Ανατολή μετά τη Γάζα
Εκτουρκισμός στη Χειμάρρα με την υπογραφή του Βαγγέλη Τάβου: ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ του ισλαμιστικού ιδρύματος «Maarif» στην ελληνική πόλη της Βόρειας
Πρ. Παυλόπουλος: «Η Τουρκία θέλει να καταπιεί την Κύπρο» - Βλέψεις σε Αιγαίο και Θράκη
Καρυστιανού, Ράμμος και Φαραντούρης μιλάνε στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Στην έκδοση του Μιχαήλ Σαακασβίλι προς την Γεωργία θα προχωρήσει η Ουκρανική κυβέρνηση όπως όλα δείχνουν. Ωστόσο ο πρώην πρόεδρος της Γεωργίας αναμένεται να ασκήσει έφεση στην απόφαση αυτή.
Αυτό σημαίνει πως ο Σαακασβίλι θα μπορούσε τελικά να δικαστεί επί Ουκρανικού εδάφους, αν καθυστερήσει η απόφαση της έφεσής του με την οποία ζητά να παραμείνει στη χώρα.
Ο Σαακασβίλι πέρασε τα σύνορα της Πολωνίας με την Ουκρανία τον Σεπτέμβριο και μπήκε στη χώρα μολονότι του έχει αφαιρεθεί η ουκρανική υπηκοότητα, μετά την αντιπαράθεσή του με τον πρόεδρο Πέτρο Ποροσένκο.
Καταζητείται στη Γεωργία για να δικαστεί για τέσσερις κατηγορίες, μεταξύ των οποίων και για κατάχρηση εξουσίας.
Στην Ουκρανία ο Σαακασβίλι κατηγορείται ότι βοήθησε μια εγκληματική οργάνωση. Ο ίδιος χαρακτηρίζει την κατηγορία «κατασκευασμένη» που έχει ως στόχο να υπονομεύσει την εκστρατεία του για την ανατροπή του Ποροσένκο.























































