ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Υστερία στην Τουρκία με τους χάρτες του μεγάλου Κουρδιστάν που έδειξαν τα αμερικανικά κανάλια
Ο Τραμπ έτοιμος να δώσει τη «μητέρα των μαχών»
Τα φτηνά drone των 20.000 δολαρίων «ξοδεύουν» πυραύλους των 4 εκατ. δολαρίων
Απόρρητες πληροφορίες: Τα μυστικά αρχεία που έπεισαν τον Τραμπ να επισπεύσει τον πόλεμο
Οι ΗΠΑ στέλνουν και τρίτο αεροπλανοφόρο στο Ιράν
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Ως περίπου «φιάσκο» είδε η αντιπολίτευση της Νέας Δημοκρατίας και του ΠΑΣΟΚ την επίσκεψη του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν στη χώρα μας, όμως ο ελληνικός λαός στην πλειονότητά του δεν συμμερίζεται αυτή την κριτική.
Όπως καταγράφηκε σε δημοσκόπηση που πραγματοποίησε η εταιρεία ALCO και δημοσιεύθηκε στο News247, το 51% των πολιτών πιστεύει ότι η ελληνική πλευρά έδωσε τις κατάλληλες απαντήσεις στον Τούρκο πρόεδρο και όσα υποστήριξε για την αναθεώρηση της συνθήκης Λωζάνης. Μόνο το 28% πιστεύει το αντίθετο.
Οι περισσότεροι πολίτες, σε ποσοστό 43%, δεν θεωρούν διπλωματική ήττα την επίσκεψη Ερντογάν. Το 30% των πολιτών δεν απαντά και μόνο το 27% απαντά ότι θετικά στο ερώτημα «εάν η επίσκεψη Ερντογάν αποτέλεσε μια διπλωματική ήττα για την Ελλάδα».
Σε ποσοστό 48% οι Έλληνες θεωρούν ότι ήταν σωστή η στάση του πρωθυπουργού και τα όσα είπε στην κοινή συνέντευξη Τύπου με τον Ερντογάν. Μόλις το 28% θεωρεί ότι ήταν λανθασμένη ενώ το 24% των πολιτών δεν απαντά.
























































