ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Συνελήφθη 37χρονος Παλαιστίνιος στην Κρήτη - Κατηγορείται ως μέλος της Χαμάς
Η ΚΕ του ΣΥΡΙΖΑ με 75% αποφάσισε πολιτική συμπόρευση με ΕΛ.Α.Σ. του Τσίπρα
Ένας Έλληνας, ο Κώστας Μαστοράκης, στο τιμόνι της Nazionale Piloti: Ιστορική αλλαγή φρουράς στο Μονακό με άρωμα Μυκόνου
Άννα Παπαδοπούλου (ΕΛ.Α.Σ.): Ο Κυρανάκης ΔΕΝ αναβάθμισε το σιδηροδρομικό δίκτυο και ο Μητσοτάκης τον έχρισε γραμματέα της ΝΔ
Αττική: Εξαρθρώθηκε κύκλωμα διαφθοράς σε Πολεοδομίες - Οι «ταρίφες», τα συνθηματικά και οι κώδικες επικοινωνίας
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Ως περίπου «φιάσκο» είδε η αντιπολίτευση της Νέας Δημοκρατίας και του ΠΑΣΟΚ την επίσκεψη του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν στη χώρα μας, όμως ο ελληνικός λαός στην πλειονότητά του δεν συμμερίζεται αυτή την κριτική.
Όπως καταγράφηκε σε δημοσκόπηση που πραγματοποίησε η εταιρεία ALCO και δημοσιεύθηκε στο News247, το 51% των πολιτών πιστεύει ότι η ελληνική πλευρά έδωσε τις κατάλληλες απαντήσεις στον Τούρκο πρόεδρο και όσα υποστήριξε για την αναθεώρηση της συνθήκης Λωζάνης. Μόνο το 28% πιστεύει το αντίθετο.
Οι περισσότεροι πολίτες, σε ποσοστό 43%, δεν θεωρούν διπλωματική ήττα την επίσκεψη Ερντογάν. Το 30% των πολιτών δεν απαντά και μόνο το 27% απαντά ότι θετικά στο ερώτημα «εάν η επίσκεψη Ερντογάν αποτέλεσε μια διπλωματική ήττα για την Ελλάδα».
Σε ποσοστό 48% οι Έλληνες θεωρούν ότι ήταν σωστή η στάση του πρωθυπουργού και τα όσα είπε στην κοινή συνέντευξη Τύπου με τον Ερντογάν. Μόλις το 28% θεωρεί ότι ήταν λανθασμένη ενώ το 24% των πολιτών δεν απαντά.
























































