ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Δημοσκόπηση Opinion Poll: ΝΔ 25,5%, ΕΛΑΣ 13,3%, ΠΑΣΟΚ 10,4% - Εντός βουλής ο Κασιδιάρης
Ο Λευκός Οίκος «αποκεφάλισε» την Κίμπερλι: «Της ευχόμαστε καλή τύχη»
Ο Νίκος Δένδιας «αναβίωσε» τα πυρπολικά με τον «Πυρπολητή» - Μη Επανδρωμένο και Αυτόνομο σκάφος επιφανείας, ελληνικής σχεδίασης και ναυπήγησης
Ισλαμιστικός μαθητικός ξεσηκωμός στο Αζερμπαϊτζάν υπέρ της «χιτζάμπ» - Φήμες για στρατιώτες στασιαστές και υποκίνηση από Τουρκία και Ιράν
Αποπομπή Γκιλφόιλ: Εξηγήσεις από την κυβέρνηση ζητάει η αντιπολίτευση
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Τη μια «επιτυχία» μετά την άλλη εξασφαλίζει ο Άδωνις Γεωργιάδης στην πορεία του στο πολιτικό στερέωμα, με τα «γαλόνια» του να αυξάνονται συνεχώς, χάρη στην αμοιβαία «συμπάθεια» και «κατανόηση» με άτομα που ζητούν ακόμη μια «σφαίρα στο κεφάλι στους Ρουβίκωνες», όπως ο ακροδεξιός ραβίνος Μορντεχάι Φριζή.
Αναλυτικότερα, ο αντιπρόεδρος της ΝΔ κατάφερε να αποσπάσει με το «σπαθί» του το «ευχαριστώ» του «ταλιμπάν» ραβίνου, για το υποστηρικτικό του «τιτίβισμα» στο ακροδεξιό του παραλήρημα.
Μιλώντας, λοιπόν, στο Star, ο ραβίνος Μορντεχάι Φριζή τόνισε μεταξύ άλλων πως αρκετοί «έλληνες πατριώτες» τον συνεχάρησαν, με προεξέχοντα τον Άδωνη Γεωργιάδη.
























































