ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Βίντεο, Μαίρη Χρονοπούλου,


















































Ο Νετανιάχου προανήγγειλε άξονα Ελλάδας-Κύπρου-Ισραήλ-Ινδίας και Αράβων απέναντι σε Σουνίτες και Σιίτες ισλαμιστές-τζιχαντιστές - Ο ρόλος Δένδια
Δημοσκοπήσεις: Οι Τούρκοι ΔΕΝ θέλουν τον Μπιλάλ Ερντογάν για διάδοχο του Ταγίπ
Εγχώριες αντιδράσεις στη Σομαλία για τη συνεργασία με την Τουρκία
Σύρος δημοσιογράφος βρέθηκε νεκρός λίγες ώρες μετά την ανάρτηση κριτικής κατά της συριακής κυβέρνησης
«Θα χρησιμοποιήσουμε ό,τι δεν έχουμε χρησιμοποιήσει ποτέ»: Η πυρηνική προειδοποίηση του Ισραήλ προς το ιρανικό καθεστώς
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
H Μαίρη Χρονοπούλου, μιλά για τις μεγάλες περιπέτειες που είχε με την υγεία της σε μια τηλεοπτική συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης. Mε την ειλικρίνεια που την ξεχωρίζει παραδέχεται ότι «έχω 100% αναπηρία. Ήμουν εννιά μέρες κλινικά νεκρή».
«Έχω χαρτί το οποίο γράφει 100% αναπηρία εφ’ όρου ζωής. Ανακοπή, εννέα ημέρες κλινικά νεκρή με τα μηχανήματα. Ότι υπάρχει στον κόσμο το έχω περάσει. Δυο εγχειρήσεις στη σπονδυλική στήλη, κομμάτια…, δυο εγχειρήσεις στο στομάχι. Η επιτροπή του κράτους έχει βγάλει 100% αναπηρία εφ’ όρου ζωής…», είπε.
Και συνέχισε: «Θα ήταν ντροπή στα 84 μου χρόνια να μην είμαι αληθινή. Μεγάλη ντροπή θα ήταν. Να πω μπούρδες τώρα στα 84;…».
Σύμφωνα με την ίδια, η υγεία της στιγματίστηκε κι από τις δύσκολες εποχές που πέρασε. Τι θα ήθελε;
«Να μην είχα περάσει την κατοχή, την πείνα, το κρύο… να μην είχα περάσει τον εμφύλιο… πέρασα πολύ άσχημα», είπε μεταξύ άλλων.























































