ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Το ελληνικό Κοινοβούλιο ενέκρινε την αγορά πυραυλικών συστημάτων από το Ισραήλ
Οι Συμφωνίες του Αβραάμ στο νέο τοπίο: Πώς αλλάζει η Μέση Ανατολή μετά τη Γάζα
Καρυστιανού, Ράμμος και Φαραντούρης μιλάνε στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο
Πρ. Παυλόπουλος: «Η Τουρκία θέλει να καταπιεί την Κύπρο» - Βλέψεις σε Αιγαίο και Θράκη
Εκτουρκισμός στη Χειμάρρα με την υπογραφή του Βαγγέλη Τάβου: ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ του ισλαμιστικού ιδρύματος «Maarif» στην ελληνική πόλη της Βόρειας
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Ανοίγει ξανά ο φάκελος της υπόθεσης που αφορά στο τροχαίο του Παντελή Παντελίδη στη Λεωφόρο Βουλιαγμένης.
Η οικογένεια του άτυχου τραγουδιστή προσέφυγε στον Εισαγγελέα Εφετών αμφισβητώντας την απόφαση του Εισαγγελέα Πρωτοδικών, ο οποίος είχε στείλει την υπόθεση στο αρχείο.
Ο Εισαγγελέας Πρωτοδικών είχε αποφανθεί πως οδηγός του μοιραίου τζιπ ήταν ο τραγουδιστής και η δικογραφία αρχειοθετήθηκε.
Σύμφωνα με όσα είπε στην εκπομπή “Αλήθειες Με Τη Ζήνα” ο δικηγόρος της Μίνας Αρναούτη, Ιωάννης Κωλέττης, η προσφυγή της οικογένειας έγινε στις 29 Δεκεμβρίου και, πλέον, ο Εισαγγελέας Εφετών θα αποφασίσει τι θα γίνει.























































