ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Νίκος Δένδιας: «Η θάλασσα είναι ο φυσικός μας χώρος» - «Ο Άη Νικόλας σκέποι τις θάλασσες, σκέποι τον Στόλο, σκέποι
Ρήξη Χαμάς-Δικτύων Μουσουλμανικής Αδελφότητας: Αγνοούνται εκατομμύρια δολάρια που προορίζονταν για τη Γάζα
Διπλωματική ένταση: Η Απεσταλμένη του ΟΗΕ για την Κύπρο αποκάλεσε τα κατεχόμενα «τουρκική πλευρά της Κύπρου» - Η Νίνα Κασιμάτη
Ιράν: Συνελήφθησαν δύο διοργανωτές μαραθωνίου επειδή γυναίκες έτρεξαν χωρίς χιτζάμπ
Πάνω από 1.000 Αμερικανοί χριστιανοί προσευχήθηκαν μαζικά για την Ιερουσαλήμ στο Δυτικό Τείχος
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Κλειστά κράτησε τα χαρτιά του , ο πρώην υπουργός Οικονομικών και νέος διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδος Γιάννης Στουρνάρας σχετικά με τις εξελίξεις που θα υπάρξουν στο ζήτημα της διευθέτησης του ελληνικού χρέους.
Ο Γιάννης Στουρνάρας μαζί με τον νέο υπουργό Γκίκα Χαρδούβελη μετέβησαν στο Μέγαρο Μαξίμου και είχαν συνεργασία με τον πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά, σε θέματα που αφορούν κυρίως τη διαπραγμάτευση με τη τρόικα και ειδικότερα για το αποτέλεσμα της τελευταίας συνομιλίας που είχε με τον γερμανό υπουργό Οικονομικών Β. Σόιμπλε.
Εξερχόμενος από το Μέγαρο Μαξίμου, ο κ. Στουρνάρας κράτησε κλειστά τα χαρτιά του και αρκέστηκε να πει ότι από τη συνομιλία του με τον κ. Σόιμπλε «βγαίνουν αρκετά πράγματα», χωρίς να πει λέξη παραπάνω.
Αντί του κ. Στουρνάρα, απάντησε ο νέος υπουργός Γκίκας Χαρδούβελης, ισχυριζόμενος ότι τα μηνύματα από το Βερολίνο είναι θετικά, αλλά ούτε αυτός είπε κάτι περισσότερο.
Ούτε στην ερώτηση αν θα υπάρξει αλλαγή πολιτικής στη φορολογία, απάντησε, λέγοντας ότι δεν μπορεί να εισέλθει σε τέτοιες λεπτομέρειες.
























































