Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Συνάντηση Σαμαρά – Χαρδούβελη – Στουρνάρα στο Μαξίμου

Συνάντηση Σαμαρά – Χαρδούβελη – Στουρνάρα στο Μαξίμου
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Κλειστά κράτησε τα χαρτιά του , ο πρώην υπουργός Οικονομικών και νέος διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδος Γιάννης Στουρνάρας σχετικά με τις εξελίξεις που θα υπάρξουν στο ζήτημα της διευθέτησης του ελληνικού χρέους.

Ο Γιάννης Στουρνάρας μαζί με τον νέο υπουργό Γκίκα Χαρδούβελη μετέβησαν στο Μέγαρο Μαξίμου και είχαν συνεργασία με τον πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά, σε θέματα που αφορούν κυρίως τη διαπραγμάτευση με τη τρόικα και ειδικότερα για το αποτέλεσμα της τελευταίας συνομιλίας που είχε με τον γερμανό υπουργό Οικονομικών Β. Σόιμπλε.

Εξερχόμενος από το Μέγαρο Μαξίμου, ο κ. Στουρνάρας κράτησε κλειστά τα χαρτιά του και αρκέστηκε να πει ότι από τη συνομιλία του με τον κ. Σόιμπλε «βγαίνουν αρκετά πράγματα», χωρίς να πει λέξη παραπάνω.

Αντί του κ. Στουρνάρα, απάντησε ο νέος υπουργός Γκίκας Χαρδούβελης, ισχυριζόμενος ότι τα μηνύματα από το Βερολίνο είναι θετικά, αλλά ούτε αυτός είπε κάτι περισσότερο.

Ούτε στην ερώτηση αν θα υπάρξει αλλαγή πολιτικής στη φορολογία, απάντησε, λέγοντας ότι δεν μπορεί να εισέλθει σε τέτοιες λεπτομέρειες.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Στα άκρα η κόντρα Μητσοτάκη-Σαμαρά

Το Μαξίμου απάντησε στον Σαμαρά: «Συνήθεις εκτός πραγματικότητος τοποθετήσεις»

Ο Αντώνης Σαμαράς ξεσκέπασε τον Κυρ. Μητσοτάκη: «Δυνητική εκχώρηση κυριαρχικών μας δικαιωμάτων» στην ΑΟΖ – Τι αποκαλύφθηκε!

Νίκος Παππάς: «Ζηλωτής» της νεοφιλελεύθερης ΝΔ ο Γιάννης Στουρνάρας

Σαμαράς σε Τασούλα: Ο Μητσοτάκης ξεπλένει την Τουρκία στα μάτια της διεθνούς πολιτικής σκηνής

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr
Διαβάστε ακόμα...
Υδρίτες Μεθανίου: Στην ελληνική ΑΟΖ τα μεγαλύτερα αποθέματα στην Ευρώπη
​Οι υδρίτες μεθανίου, γνωστοί και ως μεθανυδρίτες ή κλειθρίτες, είναι στερεές κρυσταλλικές δομές που σχηματίζονται...