ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για CDU Χριστιανική Δημοκρατική Ένωση, SPD Σοσιαλδημοκρατικό Κόμμα Γερμανίας, Άνγκελα Μέρκελ, Γερμανία,


















































Με εκρηκτικό παρελθόν η 56χρονη δασκάλα γιόγκα που έβαζε φωτιά σε αυτοκίνητα
DW: Τι γνωρίζουν οι γερμανικές Αρχές για την 16χρονη Λόρα
Θεσσαλονίκη: Ενώπιον του ανακριτή 26χρονος αλλοδαπός για βιασμό 15χρονου
Ο Νίκος Δένδιας στην Ινδία για την αμυντική συμμαχία των αρχαίων μας εθνών
Αξιωματικός της Πολεμικής Αεροπορίας συνελήφθη για κατασκοπεία - Διακινούσε ΝΑΤΟϊκά σχέδια στην Κίνα
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
«Η φαντασία μου δεν φτάνει μέχρι την υποστήριξη ενός νέου μεγάλου συνασπισμού μεταξύ Χριστιανοδημοκρατών (CDU/CSU) και Σοσιαλδημοκρατών (SPD).
»Τα επιχειρήματα της νεολαίας του κόμματος εξακολουθούν να ισχύουν και υποστηρίζονται και από τη βάση του.
»Επομένως, πρέπει να παραμείνει στο τραπέζι για συζήτηση η δυνατότητα της υποστήριξης κυβέρνησης μειοψηφίας των Χριστιανοδημοκρατών» είπε ο Κέβιν Κιούνερτ, πρόεδρος της νεολαίας του SPD, σε συνέντευξή του στο πρωινό μαγκαζίνο του πρώτου γερμανικού δημόσιου ραδιοτηλεοπτικού δικτύου ARD.
Για το θέμα των μεταναστών και των προσφύγων ο κ. Κιούνερτ είπε:
«H νεολαία του κόμματος δεν μπορεί να δεχτεί να βρίσκονται λύσεις μόνο για τους εξειδικευμένους επαγγελματίες από το εξωτερικό. Κάτι τέτοιο δεν καταπολεμά το πρόβλημα στον πυρήνα του.
»Σε ό,τι δε αφορά στην επανένωση των οικογενειών των προσφύγων, το SPD δεν θα πρέπει να υποχωρήσει από τη θέση του να επιτραπεί και πάλι».
Υπενθυμίζεται ότι οι διερευνητικές συνομιλίες μεταξύ Χριστιανοδημοκρατών (CDU/CSU) και Σοσιαλδημοκρατών (SPD) βρίσκονται στην τελική τους φάση και θα ολοκληρωθούν την Πέμπτη.
Κατόπιν, τα μέλη του SPD θα ψηφίσουν στις 21 Ιανουαρίου σε έκτακτο συνέδριο του κόμματός τους εάν μπορούν να ξεκινήσουν και οι διαπραγματεύσεις για τον σχηματισμό νέου μεγάλου συνασπισμού.























































