ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Αποπομπή και φυλάκιση δύο Ισραηλινών στρατιωτών για τον βανδαλισμό αγάλματος του Ιησού στον νότιο Λίβανο - Τοποθετήθηκε νέο άγαλμα
Το Ιράν απέρριψε τις διαπραγματεύσεις - Ο Τραμπ παρέτεινε την κατάπαυση του πυρός με το Ιράν
ΗΠΑ: Το παρασκήνιο της κλιμακούμενης σύγκρουσης μεταξύ του Υπουργού Πολέμου Χέγκσεθ και του Υπουργού Στρατού Ντρίσκολ
Ιρανικό ταχύπλοο επιτέθηκε σε ελληνικών συμφερόντων πλοίο στα ανοικτά των ακτών του Ομάν
Ο στενός φίλος της Τουρκίας Σάντσεθ υπονομεύει την ασφάλεια της ΕΕ
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Η Ελλάδα φαίνεται πως οδεύει στο να γυρίσει σελίδα και να ολοκληρώσει το τρίτο πρόγραμμα φέτος, δήλωσε ο επικεφαλής του Eurogroup Μάριο Σεντένο.
Κατά τη διάρκεια ομιλίας του στο γερμανικό υπουργείο Οικονομικών στο Βερολίνο, ο Πορτογάλος υπουργός Οικονομικών επισήμανε πως «θα πρέπει να διασφαλίσουμε ότι μπορούν να σταθούν στα δικά τους πόδια, με βιώσιμη πρόσβαση στις αγορές στο τέλος του προγράμματος».
«Σε ό,τι αφορά την επόμενη μέρα, η Ελλάδα θα επωφεληθεί από κίνητρα ώστε να παραμείνει σε τροχιά συνέχισης της -υπό εθνική ιδιοκτησία- μεταρρυθμιστικής διαδικασίας».
Ο Σεντένο αναφέρθηκε στο πορτογαλικό success story, όπως το αποκάλεσε, λέγοντας χαρακτηριστικά:
Αν σας έλεγα ότι η Πορτογαλία, υπό μία κεντροαριστερή κυβέρνηση, σε δύο χρόνια θα μείωνε το έλλειμμά της από το 4,5% στο 1,2% το 2017, ότι θα επιτύγχανε πρωτογενή πλεονάσματα κοντά στο 3%, ότι θα μείωνε την ανεργία κατά 30%, θα είχε ανάπτυξη πάνω από τον μέσο όρο της Ευρωζώνης και θα ανακτούσε την επενδυτική βαθμίδα από τους οίκους αξιολόγησης, πιθανότατα δεν θα το πιστεύατε.
























































