ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Το ιρανικό σχίσμα: Ο Νέος Ανώτατος Ηγέτης Μοτζταμπά Χαμενεΐ χάνει τον απόλυτο έλεγχο εν μέσω ανταρσίας της ηγεσίας
Νότια Κορέα: Οι σκύλοι εξαφανίζονται πριν από την απαγόρευση του κρέατός τους για τροφή
Ο Αλέξης Τσίπρας απαντά πώς θα διασώσει την παιδεία μας και τα παιδιά μας από τον εφιάλτη της επταετίας Μητσοτάκη
Μετωπική Σαμαρά με Μαξίμου: Ζητά παρέμβαση Αρείου Πάγου για τις υποκλοπές
Τραγωδία στη Σπάρτη: ΙΧ συγκρούστηκε με πυροσβεστικό όχημα - Δύο νεκροί
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Την έντονη φημολογία ότι θα διεκδικήσει την προεδρία των ΗΠΑ διέψευσε η Οπρα Γουίνφρεϊ, λέγοντας χαρακτηριστικά πως «δεν το έχει στο DNA της».
Μετά την πύρινη ομιλία της στην τελετή απονομής των Χρυσών Σφαιρών πολλοί ήταν εκείνοι που είδαν στο πρόσωπό της μία μελλοντική υποψήγια στις προεδρικές εκλογές του 2020.
«Αυτό που χρειάζεσαι είναι μία κούπα, καμπάνια και ένα μπλουζάκι. Πάντοτε ένιωθα ασφαλής και είχα αυτοπεποίθηση στη γνώση του τι μπορώ να κάνω. Δεν είναι κάτι που με ενδιαφέρει. Δεν το έχω στο DNA μου», ανέφερε χαρακτηριστικά στο InStyle.
«Η Γκέιλ (Κινγκ) που με ξέρει καλά όπως γνωρίζω εγώ τον εαυτό μου, με έπαιρνε τηλέφωνο και μου έστελνε μηνύματα του τύπου: μία γυναίκα στο αεροδρόμιο με ρώτησε πότε θα κατέβει η Όπρα στις εκλογές. Μου έστελνε όλα αυτά και μετά έλεγε: ξέρω δεν θα ήταν καλό για σένα, αλλά καλό για όλους τους άλλους. Συνάντησα κάποιον που μου είπε ότι θα με βοηθήσει με την εκστρατεία. Όχι δεν είναι αυτό για μένα», πρόσθεσε.
Όταν ο Ντόναλντ Τραμπ είχε ερωτηθεί σχετικά με το ενδεχόμενο να αντιμετωπίσει την Όπρα Γουίνφρεϊ στις εκλογές του 2020 εκείνος είχε αναφέρει: Την ξέρω, έχει πλάκα. Αλλά θα την νικήσω».























































