Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Άρον άρον άλλαξε το σάιτ της η Μαρέβα – Πώς… αναγνώρισε τα Σκόπια ως “Μακεδονία” (φωτο)

Άρον άρον άλλαξε το σάιτ της η Μαρέβα – Πώς… αναγνώρισε τα Σκόπια ως “Μακεδονία” (φωτο)
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Μόλις ξέσπασε ο θόρυβος στα social media για τη Μαρέβα Γκραμπόφσκι Μητσοτάκη που είχε αναγνωρίσει, εμμέσως πλην σαφώς, τα Σκόπια ως “Μακεδονία“, χωρίς προσδιορισμό γεωγραφικό, τα πράγματα… άλλαξαν στην ιστοσελίδα της επιχείρησης της συζύγου του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας.

Η ένδειξη για αποστολή εμπορεύματος στη γειτονική χώρα χάθηκε ως δια μαγείας:

Το χρονικό της… αναγνώρισης

Και όλα αυτά την ώρα που στη ΝΔ έχουν ανάψει για τα καλά τα… αίματα για το Σκοπιανό με πολλά στελέχη της να διαφωνούν με οποιαδήποτε χρήση του όρου «Μακεδονία».

Μπορεί ο ίδιος ο Κυριάκος Μητσοτάκης να μην εκφράζεται ανοικτά ως προς το τι επιθυμεί για τη γειτονική χώρα αφού μέχρι στιγμής έχει δηλώσει ότι δεν είναι αυτή η κατάλληλη συγκυρία για λύση, η σύζυγός του ωστόσο είχε πάρει θέση και μάλιστα… ξεκάθαρη.

Για τη Μαρέβα Γκραμπόφσκι λοιπόν, η πΓΔΜ είναι Μακεδονία. Ούτε Βόρεια, ούτε Άνω, ούτε Νέα, ούτε Βαρντάρσκα ούτε τίποτα τέτοιο. Μακεδονία σκέτο. Έτσι ακριβώς αναφερόταν η γειτονική χώρα στον ιστότοπο της εταιρίας της Μαρέβας Γκραμπόφσκι «Zeus + Dione».

Πρόκειται όπως είναι πια γνωστό για εταιρία η οποία πωλεί ρούχα. Αν κανείς λοιπόν δοκίμαζε να παραγγείλει κάποιο ένδυμα, τότε του ζητούνταν τα στοιχεία του προκειμένου να του σταλεί το προϊόν.

Έτσι λοιπόν ο πελάτης ήταν υποχρεωμένος να γράψει το ονοματεπώνυμό του, το e-mail του και βέβαια τη διεύθυνσή του στην οποία πρέπει να αναφέρεται και η χώρα στην οποία ζει.

Ανάμεσα λοιπόν στις επιλογές, υπήρχε, όπως μαρτυρούν και οι παρακάτω φωτογραφίες, κι εκείνη της “Μακεδονίας”. Της πΓΔΜ δηλαδή, αφού προφανώς η εταιρία της κας Γκραμπόφσκι δεν εννοεί ως “Μακεδονία”, το ελληνικό τμήμα της περιοχής.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Κατώτατος μισθός: Στα 920 ευρώ μεικτά, με αύξηση 1,3 ευρώ την ημέρα, εν μέσω σαρωτικής ακρίβειας

Ο Φαραντούρης κήρυξε πόλεμο στα Funds που αρπάζουν τα σπίτια των Ελλήνων: «Θα νικήσουμε!»

Νίκος Δένδιας μετά το ΚΥΣΕΑ: Το πρώτο F-35 στην Ελλάδα το 2028 – Τα F-16 Block 50 αναβαθμίζονται σε F-16 Viper – 4 φρεγάτες MEKO εκσυγχρονίζονται και πολλά άλλα

Μητσοτάκης: H ΕΕ να είναι έτοιμη σε περίπτωση που δεχτεί επίθεση ευρωπαϊκό έδαφος

Λάβρος ο Τσίπρας από Αλεξανδρούπολη κατά Μητσοτάκη: «Αίσθηση ότι η χώρα κυβερνάται με όρους μαφίας»

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr
Διαβάστε ακόμα...
Υδρίτες Μεθανίου: Στην ελληνική ΑΟΖ τα μεγαλύτερα αποθέματα στην Ευρώπη
​Οι υδρίτες μεθανίου, γνωστοί και ως μεθανυδρίτες ή κλειθρίτες, είναι στερεές κρυσταλλικές δομές που σχηματίζονται...