ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Ο Θανάσης Αυγερινός γραφείο Τύπου της Καρυστιανού
Πηγή: Ο Τραμπ άσκησε βέτο σε σχέδιο εξέγερσης των Κούρδων - Ποια η εισήγηση της Μοσάντ κι ο ρόλος της
Ρωσικό πλοίο-φάντασμα βυθίστηκε από τορπίλη υψηλής τεχνολογίας στη Μεσόγειο
Τουρκικά ΜΜΕ δημιουργούν «κλίμα» για πόλεμο Ελλάδας-Τουρκίας το φθινόπωρο
Ηλιούπολη: Δύο 17χρονες έπεσαν από ταράτσα πολυκατοικίας - Νεκρή η μία, «χαροπαλεύει» η άλλη
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
«Ο Σαμαράς πάει να γίνει «νονός» του αυριανού συλλαλητηρίου. Κάποιοι θέλουν να εξυπηρετήσουν σκοπιμότητες μέσα από αυτό. Δεν υπάρχουν όμως στην Ελλάδα λιγότερο ή περισσότερο πατριώτες», δήλωσε ο υπουργός Εσωτερικών, Πάνος Σκουρλέτης, χαρακτηρίζοντας την κινητοποίηση της Κυριακής ως «πολύμορφη συνάντηση κόσμου», την οποία θα «μετρήσει» η κυβέρνηση.
Παράλληλα, ο Πάνος Σκουρλέτης εξέφρασε την αισιοδοξία της κυβέρνησης για λύση στο Σκοπιανό. «Αν χαλάσει, θα χαλάσει από την αδιάλλακτη πλευρά των Σκοπίων», σημείωσε.
«Τα εθνικά θέματα πρέπει να τα κοιτάμε με όρους μίας κοινής πλειοψηφίας και όχι με κομματικά κριτήρια. Με σοβαρό νηφάλιο διάλογο στη χώρα. Ο ισχυρός παίχτης είναι η Ελλάδα», τόνισε ακόμη.
























































