ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Νετανιάχου κατά Ερντογάν στο Διεθνές Ποινικό Δικαστήριο για Κούρδους και χρηματοδότηση της Χαμάς
Ο Λαβρόφ είπε ότι ίσως η Ρωσία εγκρίνει τη μεταφορά των τουρκικών S-400 σε άλλη χώρα
Αχαΐα: Τις τρεις κόρες του και δυο ακόμη κορίτσια κατηγορείται ότι κακοποιούσε σεξουαλικά 50χρονος
Ο Χάλεντ Μασάλ της Χαμάς κάλεσε σε αντίσταση και τζιχάντ για την Ιερουσαλήμ και το Τέμενος Αλ Άκσα
Νίκος Δένδιας για Καποδίστρια: «Η διορατικότητα, η εντιμότητα και η αφοσίωσή του στο καθήκον, αποτελούν διαχρονικό υπόδειγμα»
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Στα Σκόπια θα βρεθεί στα τέλη Φεβρουαρίου ο πρόεδρος της Κομισιόν Ζαν Κλοντ Γιούνκερ, όπως ανακοίνωσε το Σάββατο ο Αλβανός αντιπρόεδρος της κυβέρνησης της ΠΓΔΜ, Μπουγιάρ Οσμάνι.
Ο Ζαν Κλοντ Γιούνκερ θα ανακοινώσει την Τρίτη την Έκθεση για τη Στρατηγική της Ευρωπαϊκής Επιτροπής για τα Δυτικά Βαλκάνια, με στόχο την ένταξη των Σκοπίων στην ΕΕ έως το 2025.
Ο πρόεδρος της Κομισιόν όπως, αναφέρει τo Skai.gr, θα είναι ο δεύτερος υψηλόβαθμος ξένος αξιωματούχος, μετά τον ΓΓ. του ΝΑΤΟ Γενς Στόλτενμπεργκ, που θα βρεθεί στη γείτονα, ενώ αναμένεται να διατυπωθούν παραινέσεις για συμβιβασμό στο ονοματολογικό.
Σημειώνεται ότι την περασμένη εβδομάδα βρέθηκαν στις Βρυξέλλες στελέχη της σκοπιανής αντιπολίτευσης ώστε να συζητηθεί το θέμα της εξεύρεσης λύσης με την Ελλάδα.
























































