ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Τουρκία: Μέσα σε μια εβδομάδα πούλησε τεράστια αποθέματα σε χρυσό
Μέση Ανατολή: Σκληρές δηλώσεις Τραμπ για Ιρανούς «διαπραγματευτές» και ΝΑΤΟϊκούς συμμάχους - Πεζοναύτες και αλεξιπτωτιστές στο μέτωπο
Ισπανία: Πέθανε με ευθανασία η 25χρονη Νοέλια Καστίγιο - Τι είπε λίγο πριν το θάνατο της
Επίθεση με drones κατά τουρκικού πετρελαιοφόρου κοντά στα Στενά του Βοσπόρου
Το Ιράν επιστρατεύει παιδιά από 12 ετών στον εν εξελίξει πόλεμο
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Στην πλατεία Συντάγματος, όπως είχε εξάλλου προαναγγείλλει, βρέθηκε λίγο μετά τις 12.00 το μεσημέρι ο Μίκης Θεοδωράκης.
Έγινε δεκτός με χειροκροτήματα με ορισμένους διαδηλωτές να του προσφωνούν «γεια σας δάσκαλε» και «ευχαριστούμε πολύ».
Ο Μίκης Θεοδωράκης στη συνέχεια μεταφέρθηκε σε ένα από τα ξενοδοχεία της πλατείας προκειμένου να ετοιμαστεί για τον πολυαναμενόμενο χαιρετισμό του στις 2.00 μετά το μεσημέρι.
Το Σάββατο, μέσω κύκλων, ο Μίκης Θεοδωράκης είχε στείλει μήνυμα ότι «δεν φοβάται τις απειλές, όπως δεν φοβήθηκε ποτέ τίποτα και κανέναν στη ζωή του και θα είναι στην εξέδρα της πλατείας συντάγματος» μετά τον βανδαλισμό του σπιτιού και τις απειλές του από αντιεξουσιαστές το μεσημέρι του Σαββάτου.
Αναφερόμενος ειδικά στους δράστες της επίθεσης με μπογιές ο Μίκης Θεοδωράκης απάντησε μέσω κύκλων του ότι όπως όλοι οι σκοτεινοί κύκλοι που τον κυνήγησαν από το 1940 «θα… καταλήξουν στον σκουπιδοτενεκέ της ιστορίας».
Ο ίδιος ο Μίκης δήλωνε «ήρεμος και έτοιμος» για το συλλαλητήριο ενώ απευθυνόμενους σε όσους θέλουν να κατέβουν στο δρόμο για να διαδηλώσουν τους κάλεσε «να μην πτοηθούν» αλλά «να αυξήσουν την θέληση, τον θυμό, την αποφασιστικότητα και την ορμητικότητά τους».
























































