ΙράνΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΙσλαμικό ΚράτοςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Μαξίμου: Σαμαράς και Μητσοτάκης να λύσουν μεταξύ τους τα εσωκομματικά τους και όχι στα εθνικά

Μαξίμου: Σαμαράς και Μητσοτάκης να λύσουν μεταξύ τους τα εσωκομματικά τους και όχι στα εθνικά
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Σκληρή ανακοίνωση καταπέλτη στη νεοδημοκρατική πατριδοκαπηλία και στην εκμετάλλευση του εθνικού θέματος για μικροκομματικά οφέλη, εξέδωσε το Μαξίμου μετά την ολοκλήρωση του συλλαλητηρίου για το Σκοπιανό στην Πλατεία Συντάγματος.

Το Μέγαρο Μαξίμου τονίζει ότι η ελληνική κυβέρνηση θα υπερασπιστεί το πατριωτικό συμφέρον αταλάντευτα με μετριοπάθεια, σύνεση και επιμονή και όπως τονίζεται στην ίδια ανακοίνωση, με πατριωτική ευθύνη θα προστατέψει τη χώρα από μια νέα εθνική ήττα, από αυτές -συμπληρώνουμε με τη σειρά μας- που συνηθίζει η δεξιά να οδηγεί τη χώρα μας. Ας θυμηθούμε ποια παράταξη ευθύνεται για τις εθνικές συμφορές του 1922 και του 1974.

Η ανακοίνωση του Μαξίμου:

«Το συλλαλητήριο για το ονοματολογικό συγκέντρωσε, όπως αναμενόταν, αρκετές χιλιάδες πολιτών στο Σύνταγμα.

»Ο «σεισμός» και τα εκατομμύρια διαδηλωτών που φαντάστηκαν οι διοργανωτές και ο κ. Σαμαράς με τον κ. Μητσοτάκη που ήθελαν να καπηλευθούν το συλλαλητήριο, παρέμειναν ευσεβείς πόθοι. Ας λύσουν μεταξύ τους τα εσωκομματικά τους.

»Η συντριπτική πλειοψηφία του ελληνικού λαού, που το παρακολούθησε από τους τηλεοπτικούς του δέκτες, ανεξαρτήτως απόψεων συγκλίνει στην εκτίμηση ότι τα μείζονα θέματα της εξωτερικής πολιτικής δεν πρέπει να αντιμετωπίζονται με οδηγό το φανατισμό και τη μισαλλοδοξία.

»Γνώμονας της κυβέρνησης είναι το πατριωτικό συμφέρον, η μετριοπάθεια, η σύνεση και η επιμονή σε καθαρές θέσεις με στόχο τη συνεργασία, τη συνεννόηση και την συνανάπτυξη.

»Αυτή την στάση θα τηρήσει αταλάντευτα η ελληνική κυβέρνηση με πατριωτική ευθύνη γιατί κάθε άλλη μόνο σε εθνικές ήττες μπορεί να καταλήξει».

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Δημοσκόπηση Metron Analysis: ΝΔ στο 25%, ΕΛΑΣ στο 14,1%, ΠΑΣΟΚ στο 9,4% – Η πρόθεση για Σαμαρά

Θεσσαλονίκη: Πέθανε η μητέρα του στελέχους της ΝΔ Αφροδίτης Νέστορα, μετά την εμπρηστική επίθεση

Δημοσκόπηση Marc: 26,8% η ΝΔ, 14,3% η ΕΛ.Α.Σ. – «Καίει» την κυβέρνηση η ακρίβεια

Βόμβα μεγατόνων στη ΝΔ: Ο γραμματέας Πολιτικού Σχεδιασμού ζητά πίσω τον Σαμαρά και κατάργηση του γάμου ομοφύλων

Με τη «βούλα» Μητσοτάκη παραμένει η ακρίβεια το καλοκαίρι

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr
Διαβάστε ακόμα...
Υδρίτες Μεθανίου: Στην ελληνική ΑΟΖ τα μεγαλύτερα αποθέματα στην Ευρώπη
​Οι υδρίτες μεθανίου, γνωστοί και ως μεθανυδρίτες ή κλειθρίτες, είναι στερεές κρυσταλλικές δομές που σχηματίζονται...