Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Φρίκη στη Ρωσία: 41χρονη πέθανε μετά το βιασμό της από 19χρονο με γρύλο αυτοκινήτου

Φρίκη στη Ρωσία: 41χρονη πέθανε μετά το βιασμό της από 19χρονο με γρύλο αυτοκινήτου
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Βιασμός, Ρωσία,

Φρίκη και αποτροπιασμό έχουν προκαλέσει στη Ρωσία, οι λεπτομέρειες της υπόθεσης βιασμού και δολοφονίας μίας μητέρας δύο παιδιών.

Σύμφωνα με όσα αναφέρουν τα ρωσικά ΜΜΕ, κατηγορούμενος είναι ένας έφηβος, ονόματι Ντανίλ Τσέσκο, ο οποίος φέρεται να έσυρε με τη βία τη γυναίκα σε ένα αυτοκίνητο και εκεί, τη βίασε με γρύλο αυτοκινήτου, προκαλώντας ζημιές στα γεννητικά της όργανα, που επέφεραν λίγες ώρες αργότερα, το θάνατό της.

Πηγή της αστυνομίας ανέφερε ότι ο 19χρονος φερόμενος ως δράστης, έβαλε μέσα στη 41χρονη μητέρα το γρύλο και ακολούθως τον επέκτεινε, με συνέπεια να της ξεκολλήσει τη μήτρα.

Την τραβούσε από τα μαλλιά με μίσος

Η μητέρα των δύο παιδιών απήχθη από το νεαρό, ο οποίος την τραβούσε από τα μαλλιά με μίσος και την οδήγησε στο αυτοκίνητό του, όπου και υλοποίησε το αρρωστημένο του σχέδιο.

Η Σβετλάνα Σαπόγκοβα βρέθηκε από περαστικούς μέσα στα αίματα και σε ημιλιπόθυμη κατάσταση. Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, όπου οι γιατροί προσπάθησαν να την κρατήσουν στη ζωή. Κάτι τέτοιο όμως δεν κατέστη δυνατό, καθώς τα εσωτερικά της τραύματα ήταν τόσο μεγάλα, που ο οργανισμός της δεν άντεξε και κατέληξε.

Η 41χρονη μητέρα από την πόλη Σάρατοφ, στη νότια Ρωσία, είχε ένα κορίτσι 13 ετών και ένα αγόρι 11 ετών.

Ο Τσέσκο έχει συλληφθεί και ερευνάται για πολλαπλά αδικήματα.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Τη βίαζαν οι αστυνομικοί στο ΑΤ Ομόνοιας και την τραβούσαν βίντεο, λέει το θύμα – «Μην φωνάζεις για να μην ακούσουν οι άλλοι»

Ο Τζέφρι Επστάιν γοητευμένος από τους Ρώσους ολιγάρχες και τις νεαρές Ρωσίδες

Ξεκίνησε η δίκη τριών αστυνομικών που κατηγορούνται για βιασμό 19χρονης στο ΑΤ Ομόνοιας

Μακρόν: «Εάν δεν κάνουμε τίποτα, η Ευρώπη θα έχει αφανιστεί σε πέντε χρόνια»

Καρδίτσα: Άγνωστος ή άγνωστοι βίασαν 3 μηνών θηλυκό κουτάβι

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr