ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Νετανιάχου κατά Ερντογάν στο Διεθνές Ποινικό Δικαστήριο για Κούρδους και χρηματοδότηση της Χαμάς
Ο Λαβρόφ είπε ότι ίσως η Ρωσία εγκρίνει τη μεταφορά των τουρκικών S-400 σε άλλη χώρα
Αχαΐα: Τις τρεις κόρες του και δυο ακόμη κορίτσια κατηγορείται ότι κακοποιούσε σεξουαλικά 50χρονος
Ο Χάλεντ Μασάλ της Χαμάς κάλεσε σε αντίσταση και τζιχάντ για την Ιερουσαλήμ και το Τέμενος Αλ Άκσα
Νίκος Δένδιας για Καποδίστρια: «Η διορατικότητα, η εντιμότητα και η αφοσίωσή του στο καθήκον, αποτελούν διαχρονικό υπόδειγμα»
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Αίτηση στο Διοικητικό Εφετείο για να εκδικαστεί από το ΣτΕ, με τη διαδικασία της πρότυπης δίκης, η αίτηση ακύρωσης του υπουργού Μεταναστευτικής Πολιτικής κατά της χορήγησης ασύλου του Τούρκου αξιωματικού που έφτασε στη χώρα μας μετά την απόπειρα πραξικοπήματος στη γείτονα κατέθεσαν οι νομικοί παραστάτες του Σουλειμάν Οζκαϊνακτσί και η Νομική Διεύθυνση του Ελληνικού Συμβουλίου για τους πρόσφυγες .
Στην αίτηση τους επικαλούνται το νόμο 3900/10 που δίδει το δικαίωμα στον παρεμβαίνοντα να προσφύγει σε ανώτερο δικαστήριο.
Η αίτηση θα διαβαστεί από το Εφετείο στο Συμβούλιο Επικρατείας και εκεί η απόφαση θα ληφθεί από την Τριμελή Επιτροπή με προεδρεύοντα τον πρόεδρο του ΣτΕ, Νικ. Σακελλαρίου.
Η δίκη στο Διοικητικό Εφετείο είχε οριστεί στις 15/2, αλλά εκτιμάται ότι θα αναβληθεί λόγω των τελευταίων εξελίξεων.























































