ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αστυνομία,

















































Η σφαγή των Εβραίων - Πατέρας και γιος οι μακελάρηδες - 10χρονη μεταξύ των νεκρών
Ο Νίκος Παππάς συνέθλιψε τον Νίκο Παπαθανάση - Η αλήθεια με νούμερα
ΒΙΝΤΕΟ: Η Καρυστιανού κατεβαίνει στις εκλογές - «Καμία συνεργασία με το παλιό σύστημα»
Συριακές Αρχές: Ο δράστης της επίθεσης που σκότωσε Αμερικανούς ήταν μέλος των δυνάμεων ασφαλείας
Σφαγή Εβραίων στο Σίδνεϊ: Ο μανάβης Άχμεντ αλ Άχμεντ πάλεψε με έναν τζιχαντιστή κι έσωσε Εβραίους
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Συνελήφθησαν στην Αργυρούπολη, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Νοτιανατολικής Αττικής με τη συνδρομή της Άμεσης Δράσης (Ομάδα ΔΙ.ΑΣ.), δύο ημεδαποί ηλικίας 25 και 30 ετών διότι λίγο νωρίτερα διέρρηξαν αυτοκίνητο με σκοπό την αφαίρεση του.
Όπως προέκυψε από την έρευνα, οι δράστες με τη χρήση ειδικού εξοπλισμού απενεργοποιούσαν τον μηχανισμό ασφαλείας των οχημάτων και στην συνέχεια τα έθεταν σε λειτουργία με σκοπό την κλοπή τους.
Στην κατοχή τους, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν εργαλεία και εξειδικευμένος εξοπλισμός για την αφαίρεση αυτοκινήτων συγκεκριμένης μάρκας, καθώς και πλήθος διαρρηκτικών εργαλείων.
Από την μέχρι τώρα έρευνα, εξιχνιάσθηκαν τέσσερις περιπτώσεις κλοπών και μία απόπειρα, σε περιοχές των νοτίων προαστίων.
Περαιτέρω, εξακριβώθηκε ότι ο 30χρονος είχε κατηγορηθεί στο παρελθόν για όμοια αδικήματα.






















































