ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αλέξης Τσίπρας, Αντώνης Σαμαράς, Βουλή των Ελλήνων, Δημήτρης Παπαγγελόπουλος, Νέα Δημοκρατία, Σκάνδαλο Novartis,


















































Μαρέβα Μητσοτάκη: Χειρουργήθηκε και στα δύο χέρια στο ΚΑΤ μετά από σοβαρό ατύχημα
Καίγονται πετρελαιοπηγές στην Ανατ. Συρία
Καθαρισμοί οικοπέδων: Έρχονται μεγάλες αλλαγές με το νομοσχέδιο «Ενεργή Μάχη»
Συρία: Νέα επανάσταση ενάντια στο τζιχαντιστικό καθεστώς του Τζουλάνι - «Όχι στην Τουρκία»
«Βροχή πυραύλων»: Νέα γιγαντοαφίσα στην Τεχεράνη απειλεί το Τελ Αβίβ με πυραυλικά πλήγματα
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Τον δρόμο για τη Βουλή παίρνει η μήνυση που κατέθεσε στην Εισαγγελία Πρωτοδικών ο πρώην πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς σε βάρος του νυν πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα και του αναπληρωτή υπουργού Δικαιοσύνης Δημήτρη Παπαγγελόπουλου για την υπόθεση της Νovartis.
Η Εισαγγελία διαβίβασε αμελλητί μέσω του Αρείου Πάγου και του υπουργείου Δικαιοσύνης τη μήνυση στη Βουλή, η οποία και θα διερευνήσει εάν τα δύο πολιτικά πρόσωπα έχουν διαπράξει αδικήματα.
Στην Εισαγγελία του Αρείου Πάγου διαβιβάζεται το σκέλος της μήνυσης σε βάρος της επικεφαλής της εισαγγελίας κατά της Διαφθοράς Ελένης Τουλουπάκη, των επίκουρων εισαγγελέων Χρήστου Ντζούρα και Στυλιανού Μανώλη, αλλά και το σκέλος που αφορά στους δύο προστατευόμενους μάρτυρες της Novartis με την κωδική ονομασία «Αικατερίνη Κελέση» και «Μάξιμος Σαράφης».
























































