ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για ΑΟΖ Αποκλειστική Οικονομική Ζώνη, Ενέργεια, Έρευνα Υδρογονανθράκων, Κύπρος, Τουρκία, Τουρκικό Πολεμικό Ναυτικό, Υδρογονάνθρακες,


















































Το Ιράν ανησυχεί μην χάσει κατεχόμενα νησιά στον Κόλπο κι απειλεί τα Εμιράτα (ΗΑΕ)
Ερντογάν και ο πόλεμος στο Ιράν: Ο αυταρχισμός καθιστά την Τουρκία ευάλωτη
Το Ιράν εκτόξευσε βαλλιστικούς πυραύλους κατά της στρατιωτικής βάσης Ντιέγκο Γκαρσία
Το Ιράν απειλεί με πλήγματα σε τουριστικούς προορισμούς παγκοσμίως
Η Ρωσία πρότεινε περιορισμό των πληροφοριών προς το Ιράν με αντάλλαγμα τη διακοπή της αμερικανικής στήριξης στην Ουκρανία
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Ακάθεκτη παραμένει η προσπάθεια της Λευκωσίας για ξεκαθάρισμα του σκηνικού στην κυπριακή ΑΟΖ και για την ώρα, ενώ το τρυπάνι της ΕΝΙ είναι ακινητοποιημένο, η προσπάθεια αυτή έχει εμπλεκόμενους από όλες τις πλευρές, γράφει στην «Καθημερινή της Κύπρου» ο Μιχάλης Τσικαλάς.
Έτσι οι διάδρομοι επικοινωνίας και πίεσης της ΕΕ προς την Τουρκία είναι ανοιχτοί όπως επιβεβαιώνουν διπλωματικές πηγές στην «Καθημερινή».
Όλες οι κινήσεις συνεχίζονται στο παρασκήνιο, ώστε να βρεθεί μια λύση μέχρι την Πέμπτη οπότε και αναμένεται να ξεκαθαρίσει το σκηνικό με την τουρκική Navtex.
Η Λευκωσία σε αυτό το πλαίσιο συνεχίζει να κρατά χαμηλούς τόνους τόσο ως προς τα διαβήματα που έχει κάνει όσο και προς τη συνεννόηση στην οποία έχει έρθει με ευρωπαϊκές πρωτεύουσες που μπορούν να ασκήσουν διπλωματική πίεση πάνω στην Τουρκία.























































